kan du gøre et drev billede i vista ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-14

Mange gange , hvilket gør en disk eller et drev billede er nødvendig for at skabe en sikkerhedskopi eller en opsving værktøj . Udføre denne opgave i Vista , men kan undertiden være svært . Dette er på grund af den specialiserede hardware kravene til Windows Vista-operativsystemet , som kan kræve specialiseret software selv for de enkleste opgaver . Der er to gode billedbehandlingsprogrammer kompatibel med Vista

Imaging Fakta

En disk image er hovedsagelig et billede af en harddisk . Disken imaging tager et billede af alle de filer , herunder de boot sektor nødvendige oplysninger til at konfigurere harddisken til at køre rigtigt. Uden den boot sektor , vil harddisken ikke køre . Du ville bruge denne metode ved udarbejdelsen af en sikkerhedskopi eller gendanne harddisk til fremtidig brug i nødsituationer , eller i tilfælde af en beskadiget operativsystem . Dette kan ske, når en virus angreb. Hvis virus korrumperer computeren til det punkt, at geninstallationen er nødvendigt , mange gange et diskbillede kan bare " rulle tilbage " eller installere billedet for at vende tilbage computeren til en tidligere arbejder tilstand .

ImageX

Ifølge Microsofts TechNet , det filbaserede disk imaging program , ImageX , er en grundlæggende og central evne Enker Vista-operativsystemet . Fordi det kommer præinstalleret på Vista , er det en fuldt kompatibel og gratis program til at lave disk images til Windows Vista . Dette er en medfølgende værktøj for både Windows Vista-operativsystemet og Windows 7 operativsystem . Det bruger WIM billedformat , eller Microsoft Windows Imaging Format . Denne fil-baseret format har mange funktioner . Nogle herunder hardware agnostiker kapacitet , hvilket betyder at det tager et billede fra en computer og installerer det på en anden uden mulighed for hardware uforenelighed . Behøver du kun én disk image , da det indeholder forskellige konfigurationer af hardware . Den gemmer mange billeder på en fil og kan bruges online eller offline . Du kan tilføje eller slette nogle af eller alle de billeder , selv uden en internetforbindelse. Undergang er, at dette er en kommandolinje -baseret program , og kun en it- professionel skal forsøge at bruge det . Kommandolinjen giver brugeren direkte adgang til operativsystemet . Den forkerte kommando kan forårsage komplet systemfejl . Konsultere en IT professionel til at bruge dette program .

Ghost 15,0

The Ghost 15,0 software fra Norton og ejes af Symantec , en stor sikkerhed software leverandør . Denne nye version af Ghost er en BDR , eller backup og disaster recovery produkt . Det giver forskellige muligheder , når du sikkerhedskopierer eller billeddannelse en harddisk. Den indeholder mange funktioner , herunder kold billeddannelse , fuld system billedbehandling backup og gendannelse muligheder , mappe og fil backup , integration med Symantecs ThreatCon og avancerede kompression og kryptering teknikker , samt andre funktioner . Fordele omfatter fuld system og sikkerhedskopiering af filer , mulighed for at gendanne fra systemfejl og gør det muligt offsite backup , blandt andre fordele . Dette er foreneligt med Vista , samt andre Windows-systemer . Der er to downfalls . Norton Ghost 15,0 er kommerciel software , hvilket betyder at det ikke er gratis ( se Referencer ) . Den anden undergang er , at Norton markeder denne software mod it- fagfolk . Selvom denne version er mere brugervenlig end tidligere versioner , er det kun en IT professionel skal bruge det på grund af dens tekniske kompleksitet .


Previous:hvordan man opbygger en gaming desktop rig Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change