liste over forskellige typer af cpu indehavere

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-18

Den Central Processing Unit ( CPU ) er kernen i en computer , processoren , som udfører beregninger på data . CPU'en er lille , men boksen eller tårn , der huser det , sammen med de andre nødvendige komponenter, der kræves for at køre en stationær computer , er meget større . På grund af den vigtige opgave denne boks har det ofte benævnes CPU'en, når det i virkeligheden bare beskytter CPU . CPU holdere er designet til at hjælpe computeren ejeren i at hæve eller flytte tårnet væk fra gulvet .

Hang en CPU

Hængende indehavere er u-formet , c-formet og sågar o-formede metalkomponenter CPU'en er placeret inde , efter at indehaveren er fastgjort til undersiden af et skrivebord eller arbejde overflade . En hængende holder løfter CPU væk fra gulvet for at fremme luftstrømmen , holde fødderne fra sparke og ødelægge enheden og lade rengøringen besætningen vakuum frit uden mulighed for at forstyrre apparatet . Indehavere kan konstateres, at svirvel for at give lettere adgang til bagsiden af CPU . Fast indehavere fradrag , men kræver den tekniker til enten at fjerne CPU eller kravle under bordpladen til bagsiden af enheden , når reparationer er nødvendige . Alliancen for Teknologi Access anbefaler i sin bog " Computer Resources for handicappede " brug af CPU indehaverne at give lettere adgang til de handicappede .

Roll en CPU

" Home Office Solutions " af Lisa Kanarek er fyldt med information om indstilling af hjemmearbejdspladser for deres mest effektive anvendelse . Hun indgår en rullende CPU vogn eller vogn som en måde at holde CPU mobil og nem adgang til . Mobilitet denne enhed tilbud kan ikke undervurderes af dem , der synkroniserer deres USB- enheder på regelmæssig basis . Vognen tillader CPU at blive rullet ind i en let at få adgang position og derefter , når synkroniseringen er afsluttet, og enhederne er lagt væk , kan CPU'en være rullet ud af vejen . Den rullende vogn er et aktiv, når støvsuges eller omarrangere en arbejdsplads for at dele flere computere på én gang .

Dobbelt Ladder Holder

Computer arbejdsstationer kræver mindst to CPU'er ikke nødvendigvis kræver to CPU holdere . En dobbelt holder med en enkelt rygsøjlen findes i et produkt kaldet den dobbelte stigen indehaveren . Rygsøjlen har en plade på toppen , der sættes på undersiden af et skrivebord top . På hver side af bunden af rygsøjlen er støtte platforme , som at placere hver CPU . En høj trækstyrke rem forhindrer enheder fra at være blevet slået ud støtte platforme . Produktet ikke kræver en vis størrelse eller form af CPU , konstruktion tilgivende og i stand til at holde en lang række forskellige mulige CPU produkter .


Previous:cholin metalrensning Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change