virkningerne af temperaturen på personlige computere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-11

Computere er maskiner , der skal plejes for at køre ordentligt . Hold din computer i moderate temperaturer er det vigtigt at din computers livet og dets funktionalitet . Computerhardware , der er for varmt eller for koldt , kan ødelægge computerens interne systemer . For at sikre , at det vil fortsætte med at køre problemfrit , så sørg for at du forstår de grundlæggende temperaturen behov for din personlige computer .

for koldt

Hvis din computer er i et miljø , hvor det er for koldt og frost har dannet på computer , tørre frost ud af kabinettet . Må ikke tænde for computeren . I stedet , lad det sidde i ca 30 minutter, indtil den varmes op til stuetemperatur før du tænder den . Hvis LCD -skærmen er også kold og indeholder frost , lad det varme til stuetemperatur , før du tænder den . For eksempel, hvis du temperaturen er i , er mindre end 35 grader F , der anses for tæt på fryse , bør du ikke forsøge at operere den personlige computer på alle

Too Hot

Når en computer er . i et meget varmt temperatur miljø , kan du åbne computerens kabinet at lade det luft ud . Efter cirka 10 minutter , kan du lukke sagen og magt det op . Lad ikke tilfældet åben , når du starter den personlige computer . Dette betyder ikke at køle det ned endnu mere . Holde sagen lukket ved opstart vil computeren hjælpe med at holde den normale luftstrøm fungerer korrekt . Enhver temperaturer over 90 grader F er ikke sikkert at køre en computer i , fordi computeren vil begynde at varme op mange gange og ikke køre ordentligt . Det vil være i stand til at køle sig selv ned i høje temperaturer .

Just Right

En computer vil fungere korrekt, når det er ved en rumtemperatur på omkring 72 grader F. Sørg også for , at computeren ikke sidde i direkte sollys , fordi der hurtigt kan varme op for temperaturen. Du vil være sikker på rummet er koldere , end varmere for den personlige computer . Tjek din computer manual så godt. Det bør give højeste og laveste temperatur intervaller for computerens sikker drift .


Previous:hvordan man kan udvide hukommelsen på en memory stick Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change