Windows-pc kamera instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-02

Personlige computere ( PC) kan interagere med mange typer af kameraer . Du kan tilslutte din digitale video -og fotografiapparater til at fjerne og redigere film og billeder . Du kan købe et webcam og streame dit billede og tale over internettet for at tale med folk i fjerne steder . Med moderne versioner af Windows-operativsystemet , du bruger kameraet med din computer er blevet nemt at gøre

Digital Video og fotografiske kameraer .

De fleste digitale kameraer , som du kan købe fra en elektronik butik vil være i stand til at tage fotografier samt korte videoer . Nogle er udpeget som video- kameraer og kan tage videoer af langt højere kvalitet og længere varighed . Uanset hvad , disse kameraer typisk kommer pakket med en universal serial bus 2,0 ( USB ) kabel og software til at installere på din computer .

Når du har brugt dit kamera til at tage nogle billeder eller videoer , kan du spare dem til computeren for at gøre mere plads på dit kamera . For at gøre så du bliver nødt til at tilslutte kameraet til pc'en ved hjælp af USB-kablet . Før du gør dette , anbefales det , men ikke nødvendigt , at du installerer den software, der fulgte med kameraet til din pc . Denne software genkender kameraet, når det er tilsluttet, og give dig muligheder for udvinding , og redigering foto og video billeder fra det . Hvis du vælger ikke at installere softwaren , vil din PC genkender kameraet som bare en anden harddisk , som en flash- drev, hvorfra du vil være i stand til at fjerne dine billeder og videoer .

Når du er klar til at tilslutte kameraet til din pc , er det et simpelt spørgsmål om at forbinde den lille ende af USB- kablet til kameraet og den store ende til en USB -port på pc'en . Uanset om du har software installeret , skal computeren genkender kameraet inden for få sekunder , og du vil være i stand til at få dine billeder og videoer ud på ingen tid .

Webcams

De fleste webkameraer , som du kan købe til din pc i forbindelse via USB . De vil kræve det første, at du installerer softwaren , der følger med dem , så du bliver nødt til at gøre det , før du slutter dit webcam til din computer .

Når du tilslutter webcam til din computer , er det almindeligt at klippe til toppen af skærmen , så den sigter mod , hvor du sidder . Webkameraet software bør give dig visningsmuligheder og guide dig gennem processen med at justere billedet. Det bør også gøre det klart hvordan man kan tage korte videoer af dig selv .

Hvis du ønsker at kommunikere med nogen over internettet med dit videokamera eller " video chat ", skal du registrere dig hos en kommunikationstjeneste , der er aktiveret for det. To meget populære tjenester er Skype og Gmail-e-mail via Google . Når du har tilmeldt dig en af disse tjenester-og begge er gratis-det vil lede dig til videochat indstillinger til at hjælpe dig klar dit webcam til tidstro videochat . Når dette er gjort , bare finde en ven med hvem til at chatte .


Previous:Sådan nulstiller en nic kort Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change