computer specs ram vs processor

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-20

Hardware komponenter i en computer er kendt for sin evne til at fremskynde præstation er RAM og processoren . Random access memory ( RAM ) er en del af lagerkapaciteten for en pc . Processorhastigheden bestemmer, hvor hurtigt en computer kan behandle instruktioner

RAM

RAM er et lager komponent til computeren . RAM bestemmer hastigheden af en computer ved at tillade mere plads til opbevaring . Når RAM fylder , er oplysninger tvunget ind i virtuelle hukommelse på harddisken , hvilket er langsommere .

Processor

Processoren er den hastighed , hvormed data behandles . En langsom processor kan tage flere sekunder længere at behandle oplysninger og sende det tilbage til brugeren .

Betydning

En hurtigere processor med langsom eller begrænset RAM kan reducere effektiviteten af en computer . Omvendt kan masser af RAM med en lidt langsommere processor være mere ideelt for folk, der kører high-end applikationer såsom programmering konsoller og medier design .

Opgradering

RAM er nemt opgraderes , så længe bundkortet har ekstra hukommelse slots til rådighed . Processoren er ikke så let opgraderes . Bundkortet skal understøtte den hastighed og mærke den nye processor , så kig med bundkortet manualen , før du køber en ny processor .

Misforståelser

Når en computer bliver langsom , nogle mennesker antager den hardware skal opgraderes . Noget software og ondsindede programmer kan være den underliggende årsag til en langsom computer .


Previous:hvordan man kan genopfylde en HP 60 blækpatron Next:hvad er meningen med inputenheder ?



 

Kommentarer

Code:
change