den bedste måde at give fjernstyring af strøm til en bærbar computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-16

Bærbare computere er effektive computermodeller , som de er let og nem at have med overalt , og har batterier , der giver dem mulighed for at arbejde på fuld kraft i timevis uden at behøve at blive sluttet til en strømkilde . Men de skal genoplades i sidste ende , så søg effekt er altid et problem på et tidspunkt . Der er visse ting at holde med dig , når du er på farten med din bærbare computer , så du kan få fjernstyring af strøm kapacitet

Original Netledninger

Regnskabsmæssig din oprindelige netledninger til din bærbare computer er den bedste måde at sikre, at du vil have fjernbetjening strøm til din laptop , da disse ledninger er specialbygget til din computer og er garanteres at have den rette mængde strøm . Brug af andre udskiftning ledninger , der synes at passe ind i forretninger af computeren vil ikke garantere , at computeren vil være korrekt opkrævet , eller at for meget magt vil ikke være at gå til den bærbare computers batteri , til gengæld muligvis beskadige den.

Extension Ledninger

Nogle gange strømkilden er for langt væk til at nå den bærbare computer. Eller er du i et fjerntliggende sted, hvor du er nødt til at levere strøm til bærbare fra en bil adapter eller noget i den retning og har brug for ekstra strømkabler til at gøre dette med succes . Det er derfor medbringende forlængerledninger er en god idé , så du kan være længere væk fra kilden til magt , så din evne til at oplade din bærbare computer meget nemmere .

Accessory Remote Power

Der har været forsøg på at udvikle andre fjernstyring af strøm batterier til bærbare computere , har de ikke klarede sig godt , og de fleste mennesker tror ikke, der vil være noget meget effektive udviklet helst snart . Hvis du ikke kommer til at planlægge på at sætte din bærbare til en strømkilde , så den eneste anden mulighed er at bringe et fuldt opladet batteri, som du kan skifte ud , når batteriet dør . Men de fleste nyere bærbare modeller ikke engang har aftagelige batterier , hvilket gør dette til en umulighed .


Previous:hvordan man bruger en web cam på en mac bog Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change