fejlfinding en hp Deskjet 5440

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-30

HP Deskjet 5440 printer kan udskrive dokumenter med op til 22 sider i minuttet samt farvefotografier . Selv om det er en alsidig maskine, 5440 vil ikke fungere på lejlighed . Når printeren ikke virker efter hensigten , løse problemet og forsøge at ordne det selv . I de fleste tilfælde er årsagen til fejlen ikke alvorlige og service vil ikke blive krævet

Printeren udskriver ikke

Til tider kan det 5. 440 ikke udskrives på kommando . Der er flere grunde til, at printeren ikke udskriver . Først , skal du kontrollere , at netledningen er sluttet til både printeren og strømkilden , kablet forbindelse fra printeren til computeren er sikker , og printeren er tændt . Hertil kommer , " . I bakke " kontrollere, at blækpatronerne er installeret korrekt , og der er papir i Endelig , skal du kontrollere , at printeren er lukket og den bageste dækslet er knyttet til printeren . Nogen af de ovennævnte spørgsmål kan resultere i at printeren ikke fungerer, og bør korrigeres , før du forsøger at udskrive igen .

Krise Printer

Hvis 5440 boder under udskrivningen , skal du trykke på " Fortsæt " knappen på printeren . Når dette starter ikke printeren igen , bør du tjekke om der er problemer inden for printeren . Åbne frontdækslet af 5440 og tage printeren . Kig efter eventuelle objekter , der kan holde blækpatronerne fra bevæger sig over på siden , såsom rippet papir eller et stykke emballage tape at sendes på printeren . Kontroller , at blækpatronerne er installeret korrekt i holderen , og at de er sikre . Bemærk , at " Tri-Color " patron altid er placeret på venstre side af holderen og " Black " patron er altid monteres på højre side af holderen . Kontroller, at papiret ikke sidder fast , og luk print dækning . Sæt netledningen i , tænde for printeren og trykke på " Fortsæt " for at fortsætte udskrivningen af dokumentet .

Falmet Udskrift

Når du udskriver på et dokument vises falmet , er der sandsynligvis et problem med blækpatronerne . For det første kontrollere, at blækpatronerne ikke er tør for blæk . Du kan kontrollere blækniveauet i den trykte dialogboks , der vises , når du udskriver et dokument . Dernæst skal du sørge for " Black " blækpatron er installeret . Hvis du kun bruger " Tri-Color " blækpatron , vil den sorte udskriftskvaliteten være falmet . Hvis begge blækpatroner er installeret , skal du kontrollere , at den beskyttende tape , som er pakket på patronerne er blevet fjernet . Endelig kan du vælge en højere udskriftskvalitet , når der udskrives dit dokument .


Previous:hvad der forårsager en computer fan at gøre støj ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change