fejlfinding macintosh laptops

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-03

Macintosh -computere er oversvømmer markedet i disse dage . Med en stadigt voksende imperium , har Apple måttet rampe op produktionen af deres computere , desværre , hvilket betyder, at flere og flere mennesker har problemer med deres Apple bærbar eller stationær. Det er i sagens natur masseproduktion . Fejlfinding din Mac kan spare dig for betydelige hovedpine

Vil ikke tænde

Tjek at din Mac er tilsluttet , hvis det ikke vil starte op, og sikre, at batteriet har en afgift, hvis det er en bærbar computer . Hvis du vil kontrollere batteriets den seneste Apple -modeller , skal du trykke på knappen på batteriet, og se efter grønt LED-lys for at indikere det har magt . Hvis det ikke ud, sætte den ind Adapteren på en bærbar computer , bør lyse grønt eller gult , hvis det er opladning, og batteriet blinker . Hvis du bruger en stationær computer , sørg for at det er sluttet til en fungerende stikkontakt . Tryk på power -knappen og lytte efter en start kime. Hvis du hører en , så prøv at justere skærmens lysstyrke på din computer ved at trykke på skærmen lysstyrke på din computer eller ekstern skærm . Hvis computeren ikke starter , skal du muligvis nulstille PRAM . Denne procedure er forskellig afhængig af hvilken model computer du har . Tjek din model mod Apples websted .

Ingen video

Kontroller, at dit eksterne skærm er tilsluttet, hvis du ikke får video . Kontroller at alle forbindelseskabler er tilsluttet korrekt . Hvis de er , skal du fjerne dem, og kontrollere, at alle ben er lige og fri for skader . Prøve at nulstille PRAM næste . Hvis du bruger en bærbar computer , skal du kontrollere , at skærmens lysstyrke er indstillet så højt som det kan . Hvis det er , hold op en lommelygte til skærmen og se om du kan se video med lyset . Hvis du kan , er frekvensomformeren brudt , og skal udskiftes . Dette er en lille bestyrelse , der styrer skærmens lysstyrke .

Hvis det ikke lykkes , prøv at starte fra din installation CD for at se, hvis du får video fra en ekstern operativsystem . Dette vil udelukke et operativsystem fiasko . Hvis alt dette har svigtet dig kan have en defekt grafikkort , og computeren skal muligvis repareres fagligt.

OS Problemer

Tjek din computers operativsystem , hvis computeren tændes , men det sætter sig fast på Apple emblemer , en spindende gear nedenunder , eller ikke starte helt ind på din konto . Tjek din harddisk ved at indsætte Mac OSX installere disk i det optiske drev og slukke computeren . Tænde for computeren igen holde " C " tasten , hvilket vil medføre, at computeren til at starte fra disken . Du vil se montørmenuen når computeren har læst disken . Gå til Hjælpeprogrammer afdeling på den øverste menu og vælge Diskværktøj . Vælg din harddisk fra menuen til venstre for Diskværktøj , og klik på Kontroller disk for at se om der er nogen fejl . Hvis der ikke er , skal du klikke på Kontroller disktilladelser . Hvis der er nogen fejl , forsøg på en reparation via Diskværktøj hjælp af Repair muligheder. Sørg altid for at have en sikkerhedskopi , før reparation en disk eller dens rettigheder .

Hvis din harddisk ikke vises i Diskværktøj , betyder harddisken har fejlet, og skal udskiftes .


Previous:hvordan man kan spille en MP3 fra et flash-drev Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change