hvordan du installerer en CMOS-batteriet i en gateway bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-13

CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor ) batteri er hvad der holder visse grundlæggende funktioner på din Gateway bærbare gemt , mens computeren er slukket . Hvis du opdager, at din bærbare computer mister sit ur , hver gang du tænder det ned , er chancerne for , at CMOS- batteriet skal udskiftes . Hvis du ikke ønsker at tage computeren med til en tekniker , er det muligt at gøre det selv . Dog er CMOS batteriet sidder på bundkortet inde i din computer og vil tage noget arbejde at erstatte .

Du skal bruge:
lille skruetrækker
. Plastikkort .


1 .
Sluk den bærbare computer og fjern AC-adapteren . Fjern batteriet fra dets rum i bunden af computeren . Vend den bærbare computer over og fjern skruerne i dvd- drevet på plads og træk dvd -drevet .
2 .
fjerne de resterende skruer i bunden af computeren . Disse skruer sikre det trådløse kort dækker , dækslet til hukommelseskortet og modemkortet dækning . Og fjern derefter alle de plastik covers. Fjern det trådløse kort ved at skubbe det forsigtigt ud .
3 .
Fjern hjørnet skruer i bunden af den bærbare computer til at sikre de nederste boliger . Fjern huset ved at trække den væk fra den bærbare computer. Fjern eventuelt resterende, synlige skruer i bunden af computeren .
4 .
Vend den bærbare computer over og fjern den tynde plastik strimmel , der løber langs kanten af tastaturet med dine negle . Hvis dine negle ikke er lange nok, vil et plastikkort arbejde så godt.
5 .
Fjern de to skruer på hver side af tastaturet sikre den til computeren . Fjern tastaturet .
6 .
Fjern alle de synlige skruer , hvor tastaturet bruges til at sidde . Disse skruer sikker toppen boliger til computeren. Fjern bolig, udsætter bundkortet .
7 .
Find CMOS-batteriet . Det er en lille batteri på størrelse og form af en mønt og skal være let synlige på bordet . Afhængig af modellen af Gateway du arbejder på , vil CMOS-batteriet enten sikret med en clips eller forbundet til bestyrelsen af to små kabler . Uanset hvad , de er let aftagelige .
8 .
Frakobl batteriet ved at trække forsigtigt væk fra kabler eller ved at poppe klippet ud . Fjern CMOS-batteriet og erstatte det med den nye ( findes på enhver elektronik butik eller online ) . Saml din computer i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:hvordan du konfigurerer en ekstern skærm på en PowerBook G4 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change