hvordan du installerer en returadresse etiketmaskine på min computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-19

Uanset om du er en privat bruger eller en forretningsmand , der gør din egen afsenderadresse labels kan spare dig for en masse tid og penge . Ved at installere en returadresse etiketmaskine på din computer , kan du udskrive hver etiket , som du har brug for det , hvilket gør det legende let at sende fakturaer , arbejde på dit julekort liste eller bare sende din almindelige e-mail . Tilslutning af en sådan enhed til computeren er let, men det er vigtigt at vide, hvilke skridt at tage

Du skal bruge: .
Etiketprinter
. Computer .
Driver disk .
Internetforbindelse.
USB -kabel .


1 .
Sørg for at afsenderadressen etiketmaskine , du vælger har en USB- interface . De fleste moderne computere har mindst én eller to USB- porte , og det er meget nemt at tilslutte og frakoble printere og andre enheder via USB . Hvis printeren ikke har et USB- interface sørge for, at et USB- kabel medfølger , ellers vil du nødt til at købe en separat
2
Fjern afsenderadressen etiketmaskine fra kassen . og fjern al emballage . Gennemgå start guide , der følger med enheden , og find alle de varer, herunder strømkabel, USB kabel og pakke etiketter.
3 .
Åbn etiketmaskine og indsæt den tomme etiketter i henhold til producentens anvisninger . Efter mærkningen er indsat lukke enhed . Find USB -kablet , og fastgør den firkantede ende af kablet til etiketmaskine .
4 .
Kontroller, at computeren er tændt , og derefter vedhæfte den flade ende af USB- kablet til en ledig USB -port på computeren . Find derefter ledningen den etiketmaskine ind og tænde for den .
5 .
Se nederste højre hjørne af skærmen for en "Ny hardware fundet "vises . Det betyder dit operativsystem har fundet etiketmaskine og forsøger at installere driveren til det . Hvis driveren ikke er fundet , skal du indsætte den driver -cd , der fulgte med enheden , når du bliver bedt om .


Previous:Hvordan kan jeg fri RAM hukommelse ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change