hvordan du sletter & udskrive på en Hewlett Packard

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-19

Hewlett-Packard er en af de største producenter af Windows- baserede computere og computerhardware . Hvis du er ligesom de fleste individer har du sandsynligvis udskrive indhold fra computeren til en printer . Dette kan være alt fra en bog rapport retninger på tværs af byen . Uanset hvad du udskriver , hvis du bruger en HP-computer eller printer , kan du oprette eller slette ordrer til at udskrive , så du kan oprette hård kopier af de dokumenter , du ønsker uden at udskrive indhold, du ikke

Du skal bruge:
Computer .
Printer.


1 .
Åbn det program , du vil udskrive fra og indlæse dokument ( hvis påkrævet) . Tænd for printeren, hvis den ikke allerede er , og sørg for at det er fyldt med papir .
2 .
Klik på " File " knappen i øverste venstre hjørne af skærmen , vælg derefter " Udskriv. " Dette bringer op udskrivningsindstillinger . Vælg den printer, du vil dokumentere at udskrive fra og mængden af kopier , du ønsker . Klik på " Udskriv ", og trykning orden er sendt til printeren. I et øjeblik , er det dokument, kommer til at starte udskrivningen .
3 .
Dobbeltklik på printerikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet . Det viser en liste over de aktuelle emner venter , eller som er ved at blive udskrevet .
4 .
Vælg den print du ønsker at annullere , højre-klikke på det for at få pull -down menu , og vælg " Annuller udskriftsjob . " Dette fjerner udskriftsjobbet fra printerkøen .


Previous:hvordan du installerer en returadresse etiketmaskine på min computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change