hvordan du tilføjer en scsi harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-24

SCSI harddisk ligner en standard IDE -harddisk , selvom den bruger en anden type tilslutningskabel og kan køre i et hurtigere tempo . Hvis du ønsker at tilføje en ny SCSI -harddisk til din computer , skal du sørge for dit motherboard er i stand til at forbinde til en SCSI -kabel . Når bundkortet er forberedt til en SCSI -harddisk , installationsproceduren er næsten den samme som med enhver anden type harddisk
1 .
Tjek den håndbog, der fulgte med bundkortet eller præ-bygget edb-system for at finde ud af, om bundkortet indeholder en indbygget SCSI -adapter . Erhverve en SCSI-controller PCI -kort , hvis det bundkort ikke har en indbygget adapter .
2 .
Find jumperstikben på bagsiden af den nye SCSI harddisk . Indstil ben i " 0 " eller " Master " indstillingen , hvis SCSI -harddisk vil være at erstatte den computerens aktuelle harddisk . Indstil ben i " 1 " eller " slave " indstilling, hvis SCSI -harddisk skal bruges som supplement til en allerede eksisterende drev . Sluk computeren og tag alle kabler fra bagsiden af sagen .
3 .
Sæt computerens kabinet på sin side , således at venstre panel vender mod dig . Fjern skruer eller låse låsen , der holder venstre panel til computeren sagen . Skub panelet væk fra sagen , og sæt den til side . Find PCI -kort slots i nederste venstre ende af bundkortet , hvis du bruger en SCSI host adapter . Skub adapteren i en åben PCI -slot. Skub SCSI -harddisk ind i nogen af de åbne drevpladser i højre side af sagen . Fastgør skruerne , der holder harddisken til drevbåsen .
4 .
Slut harddiskens kabel til porten på værten adapteren, hvis du har installeret en . Tilslut kablet til den tilsvarende port på bundkortet , hvis din computer har en indbygget SCSI -adapter . Indstil venstre sidepanel tilbage på sagen og fastgør skruerne eller skubbe ned på låsen . Tilslut alle kablerne til bagsiden af kabinettet og tænd for computeren .

gode råd og advarsler


 • jumper pin konfigurationsindstillinger vil være forskelligt for hvert mærke og model SCSI harddisk. Der henvises til vejledningen , der fulgte med drevet for den nøjagtige konfigurationsindstillinger .
 • bundkort , host adapter og harddisk kan alle blive beskadiget af statisk elektricitet i kroppen . Før du rører alle dele , skal du først nødt til at jorde dig selv til at frigive den statiske elektricitet . Jordforbindelse selv er en enkel proces , der kun består af at røre en metalgenstand fast forankret på jorden .


 • Previous:hvordan du installerer Dazzle DVD Recorder Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change