hvordan man bruger en G51 lydsystem

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-31

Logitech G51 surround-sound system er en 5,1 -kanal løsning til brugere , der ønsker at få mest muligt ud af deres computerens lydkort . Den er udstyret med separat lydstyrkejustering for satellit- højttalere, en nedadgående-fyring subwoofer til gulvbrættet-ryste bas og tilpasses højttaler sag skind . Hvis du er en første gang bruger af en alt-i-én computer hjemmebiografsystem , opsætning og ved hjælp af en til sit fulde potentiale kan være skræmmende . Heldigvis er det ikke så kompliceret som du måske tror . Læs videre for at få nogle tips og tricks , der vil hjælpe dig med at maksimere din oplevelse .

Du skal bruge:
Logitech G51 system
. computer med kompatibelt lydkort .


1 .
Sørg G51 er sluttet til computeren korrekt . For at få mest muligt ud af systemet , sætte det op og sæt det i korrekt . Sørg for, grøn, sort , orange og pink stik korrekt matche op med det tilsvarende stik på computerens lydkort . Hvis din computer ikke har disse stik , stik det grønne kablet i dit lydkorts " line out "bøsningen, og stik den lyserøde kablet i " mic input " jack . Sørg for, venstre, højre , bag-og centerhøjttalere er sat i subwooferen korrekt af matchende farver . Endelig sikre , at præcisionen vagtcentralen er sat i stramt .
2 .
Placer dine højttalere korrekt . For at høre ordentlig surround sound , montere centerhøjttaler på toppen af din fladskærm ved hjælp af vedlagte swivel hængslet . Sæt venstre og højre kanal højttalere ved siden af din skærm . Arranger baghøjttalerne bag dig . Afgiv din subwoofer under bordet . Hvis du ønsker , montere din satellit højttalerne på væggen ved hjælp af det medfølgende vægbeslag .
3 .
Udnyt præcision kontrolcenter . Placere den på dit skrivebord eller et andet sted , der er inden for rækkevidde. Lydstyrken ved hjælp af volumenknappen og mute -knapper . Tryk på niveau -knappen for at styre lydstyrken på subwooferen , center og surround -kanaler . Tilslutte hovedtelefoner til privat musiknydelse , eller en mikrofon til at chatte med venner, mens gaming . Brug Matrix Surround Sound knappen for at konvertere 2- kanals lyd til surround sound .
4 .
Tilpas dine højttalere ved hjælp af Mod System . Gå til www. logitech. com/G51skins og downloade illustrationer til at ændre udseendet af højttalerne . Print dem ud og skær dem i størrelse ved hjælp af de medfølgende vejledninger . Efter fjernelse af plastik højttaler dækker , læg dem på din højttaler og sætte dækker igen.

gode råd og advarsler


  • At øge subwooferens bas , som anbringes i et hjørne .


  • Previous:fejlfinding HP Photosmart 385 printer Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change