hvordan man bruger en web cam på en mac bog

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-16

Hver ny Apple MacBook leveres med en høj kvalitet web- cam kendt som iSight . Dette kamera er placeret lige over displayet på de omkringliggende panelet . Dette kamera kan bruges med to programmer , der findes på hver Macintosh : . Photo Booth og iChat

Du skal bruge: .
MacBook med iSight
Gmail , AIM eller MobileMe -konto .

Photo Booth


1 .
Åbn Photo Booth . Klik på " Finder " ikonet i docken i bunden af skærmen . Naviger til "Programmer " mappen . Dobbelt -klik på Photo Booth .
2 .
Klik på den røde knap i midten af vinduet og iSight vil tage et billede eller optage et videoklip . Klik på knappen igen for at stoppe optagelsen . Brug " Effects " option på venstre side af vinduet for at tilføje forskellige former for effekter til dine billeder eller videoklip .
3 .
Se og sende , hvis det ønskes , det optagede billeder og videoer i " Photo Booth " mappe der ligger i "Billeder " mappe .

iChat


1 .
Åbn iChat . Klik på " Finder " ikonet i docken i bunden af skærmen . Naviger til "Programmer " mappen . Dobbelt -klik på iChat ansøgningen .
Når du bliver bedt , skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode til din gmail , AIM eller MobileMe -konto .
2 .
Starte en video chatte med en kontakt . Højreklik ( eller Ctrl + klik , hvis du ikke har en to-klik på musen ) på en kontaktperson , og klik på " Inviter til videochat . "
3 .
Chat med kontakten . Kontaktpersonen vil modtage en invitation til at chatte , og hvis han accepterer , bør du se et vindue med hans billede ( hvis han har en web- cam ) med en lille udsnit af dig ( fra dit iSight ) i øverste venstre hjørne .


Previous:hvordan man kan afgøre hvilken type ram der er installeret på en computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change