hvordan man deaktiverer en bærbar computer skærm

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-12

Laptop skærme er som regel altid på , så længe den bærbare computer ikke er i dvaletilstand og er tændt . Dette kan være et problem , hvis du ønsker at tilslutte en anden skærm til din laptop , eller hvis du ønsker at lade en download køre , mens du gør andre ting . Leaving den bærbare 's skærm på med en anden skærm tilsluttet , kan forårsage begge skærme til at stoppe fungere , og efterlader en skærm på , mens du er væk fra din computer spild af energi og kan reducere skærmens levetid
1 .
Klik på " Start " menuen på din computer og åbne " Control Panel ".
2 .

Dobbeltklik på " System ". Bemærk , at på Windows Vista og Windows 7 skal du åbne " System og sikkerhed " i menuen , som har en "Enhedshåndtering "muligheden, under en " System " menuen .
3 .
Open "Enhedshåndtering" og klik på pilen ved siden af " Skærme ". Det vil vise dig en liste over skærme aktuelt er tilsluttet til din bærbare.
4 .
Højreklik på din bærbare computers skærm på listen , og derefter vælge " Deaktiver " fra den menu, der falder ned . Dette vil bringe en advarsel , der spørger , om du er sikker på du vil deaktivere skærmen .
5 .
Klik på " Ja " i bekræftelsen vinduet. Dette vil deaktivere din bærbare computers skærm .

gode råd og advarsler


 • Du kan også bruge " Start " menuen 's søgefunktionen i Windows Vista og Windows 7 til at åbne enheden Manager . Indtast " Device Manager " i søgefeltet og tryk på " Enter ".
 • Du skal muligvis genstarte din bærbare computer for at genaktivere skærmen.
 • Til simpelthen slukke din skærm , mens du er væk , kan du indstille den, så skærmen slukker efter en vis mængde spildtid. Dette kan gøres i " Power Options " i menuen , som generelt er placeret på den nederste højre del af proceslinjen .


 • Previous:hvordan man krog en Fujitsu tablet til et tv Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change