hvordan man installere en fladskærm til XP Media Center Edition

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-04

Microsoft Windows XP-operativsystemet ( og alle nyere Windows-operativsystemer ) gør montering af skærme ( fladskærme eller anden måde ) en meget enkel og nem opgave . I Windows XP skal overvåge alle de drivere der er nødvendige for en fladskærm til arbejde kommer præ- installeret med styresystemet . Som et resultat af denne funktion , er den eneste foranstaltninger, der kræves af brugeren forbinder skærm til computeren og derefter sætte ind i en strømkilde
1
Indsæt den ene ende af det medfølgende pc- tilslutningskablet . ( enten VGA eller DVI-se ressource for billeder og beskrivelser af begge typer ) i ordentlig port i din skærm og finger-skruerne .
2 .
Sæt den anden ende af pc- tilslutningskablet i den rigtige port på computeren ( med computeren slukket ) og finger-skruerne .
3 .
Sæt det medfølgende strømkabel i din skærm og den anden ende i en væg stik ( eller strømskinnen /strømstødssikring ) . Tænd computeren og skærmen . Din skærm vil tænde og vise din computers boot skærme . Du har nu installeret en fladskærm til din computer med Windows XP .

gode råd og advarsler


  • Når du er logget ind på din computer , kan du justere din fladskærm 's beslutning indstillinger ved at højreklikke på skrivebordet og vælge " Egenskaber > Indstillinger . "


  • Previous:hvad er disken størrelse for en ekstern harddisk ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change