hvordan man kan bruge en gammel harddisk i en ny computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-04

Når du opgraderer til en nyere computer , er der ingen grund til blot at smide ud foregående hardware fra din gamle computer . Du kan genbruge nogle af de ting med din nye computer , herunder harddisk. Hvis harddisken på din tidligere computer har mere lagerkapacitet end din nye harddisk , eller hvis du bare vil to harddiske på dit nye system , kan du fjerne hardware fra din gamle computer og installere det på din nye computer .

Du skal bruge:
Computer
. Stjerneskruetrækker.


1 .
Strøm ned din gamle computer og fjerne alle kabler er sluttet til den .
2 .
Fjern skruerne på bagsiden af computeren holde sagen på plads med en stjerneskruetrækker . Skub sagen til at afsløre det indre af computeren .
3 .
Fjern den brede bånd wire, der løber fra din harddisk til bundkortet . Tag kablet ud af bundkortet også . Du har brug for det til at installere harddisken i din nye computer .
4 .
Afbryd de mindre strømkablet fra harddisken og bundkortet .
5 .
Power ned den nye computer og fjerne kablerne fra systemet . Fjern skruerne på bagsiden af computeren tårnet , så du kan åbne sagen .
6 .
Skub gamle harddisk til de tilgængelige slot under din nuværende computer 's harddisk . Sæt båndkablet tilbage i harddisken , så se at se, hvor din nuværende computer båndkablet forbinder til bundkortet . Der er en anden plads åben for en anden fladkabel . Sæt den anden ende af fladkabel til dette slot .
7 .
Slut strømkablet til harddisken og sæt det i bundkortet , siden den nye computer 's harddisk strømkabel .
8 .

Kig på bagsiden af den nye harddisk . Der er en lille kontakt på bagsiden , som er afstemt til et tal. Nu kigger ned på den gamle harddisk . Flyt kontakten på den gamle harddisk til den modsatte række af de nye . Dette gør den gamle harddisk en " Slave " -drev. Det betyder, at operativsystemet ikke indlæse fra harddisken , men du kan bruge den til at gemme indhold til .
9 .
Luk op for computeren , tilslut kablerne , og tænd for systemet .


Previous:hvordan man kan reducere overophedning i en computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change