hvordan man kan ændre en Panasonic Toughbook modem

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-24

Panasonic Toughbook linje af bærbare computere er bygget specielt til at modstå langvarig brug eller hændelig skade . Desværre , den ekstra lag af beskyttelse , der forhindrer den bærbare computer bliver ødelagt også gøre det vanskeligere at fjerne hardware komponenter, der skal udskiftes . Modem i en Toughbook ligger under et metal chassis under tastaturet . vil erstatte det modem , du vil først nødt til at fjerne tastaturet og chassis

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Udskiftning laptop modem .


1 .
Luk Panasonic Toughbook operativsystem . Luk det øverste låg og derefter vende Toughbook over .
2 .
Tryk ned på udløseren beliggende nær den nederste kant af Toughbook sag . Træk batteriet ud af den bærbare computer og derefter give slip på udløseren . Fjern skruerne øverst og sidekanterne af sagen .
3 .
Drej Panasonic Toughbook tilbage igen og åbner op i toppen låget. Fjern skruerne i højre og venstre side af tastaturet. Slip kanten af din skruetrækker under tastaturet , og vip den opad .
4 .
Løft tastaturet mod dig , indtil dens bundkort kabel kommer til syne . Afbryd kablet fra bundkortet og derefter indstille tastaturet uden for den bærbare computer.
5 .
Fjern skruerne i metalchassis over bundkortet. Løft chassiset ud , så at bundkortet er fuldt synlig . Find den modem på det nederste venstre side af bundkortet .
6 .
Afbryd de to kabler fra bundkortet til antenne på modemet . Fjern skruerne i modemet til bundkortet . Løft modem ud og sæt den til side .
7 .
Sæt udskiftning modem på bundkortet havnen og tilslut skruer . Fastgør de to kabler til den nye modem antenne . Sæt metalchassis tilbage på bundkortet og tilslut skruerne .
8 .
Slut tastaturets kablet til porten på bundkortet , og derefter sætte tastaturet på plads igen . Tilslut skruer og drej Toughbook tilbage over .
9 .
Sæt alle skruer i bunden og siderne af Toughbook . Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer sagen .

gode råd og advarsler


 • Selvom Toughbook er faktureret som en ubrydelig laptop , det er lige så modtagelige for skader fra statisk elektricitet som enhver anden computer . Før du fjerner Toughbook batteri, du skal jordforbinde dig selv , enten ved at sætte på en anti-statisk armbånd eller ved at røre en metalgenstand , der er forankret til gulvet .
 • skruer i bunden af sagen og skruer inde i Toughbook er forskellige størrelser . Hold skruerne adskilt i forskellige containere , så du ikke ved et uheld at forsøge at sætte det forkerte størrelse skrue ind det forkerte sted .


 • Previous:tegn på en manglende harddisk Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change