hvordan man kan få lyd fra din computer til at spille på dit tv

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-14

Den gennemsnitlige computer ikke har de bedste højttalere . Så godt som de kan få , bare de kan ikke slå kvaliteten af eksterne højttalere . Men ikke alle har råd til på bekostning af eksterne højttalere . Det er her, dit fjernsyn kommer ind med meget lille indsats , kan du blive rørsystem computerens lyd ud af dit TV -højttalere

Du skal bruge: .
HDMI eller Mini til RCA ledning
. TV-fjernbetjeningen .

Bruge TV


1 .
købe enten en HDMI-kabel , eller en mini til RCA ledning . Den slags snor , du behøver, er baseret på den slags stik din computer og TV har . De fleste mennesker kan bruge billigere Mini til RCA , men hvis du har en Mac , skal du bruge HDMI .
2 .
Sæt den ene ende af ledningen i computeren og de andre ind i din TV . HDMI- ledningen går lige ind, men Mini til RCA vil tage lidt mere arbejde . Med Mini til RCA , skal du sørge for at matche de tilsvarende farvede pløkker og slots . Med lyd , du har brug for den røde og hvide pinde .
3 .
Tænd din computer og dit tv . Indstil TV'et til den korrekte indgang kanal . Indgangen kanal kan bestemmes af, hvor du satte dine ledninger i. Der bør være en grafisk indikator på dit tv, og nogle tv har grafiske indikatorer på skærmen for at vise , hvor tingene er blevet sat i.
4 .
Slå lyden på din computer til toppen volumen og begynder at spille lyde på din computer . Juster tv lydstyrken med din fjernbetjening , som om at se fjernsyn . Du kan også justere lydstyrken ved hjælp af computerens lydstyrke .

gode råd og advarsler


  • Hvis du bruger HDMI , kan du sende video med samme ledning . Mini til RCA kræver en sekundær videokabel , såsom S-Video .


  • Previous:hvordan du installerer en CMOS-batteriet i en gateway bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change