hvordan man kan opgradere en imac drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-13

Harddiske installeret i Apples iMac -computere er velegnede til de fleste formål , men kan nogle brugere opleve, at de bruger et stort antal programmer og mediefiler , som hurtigt kan forbruge tilgængelige lagerplads . En løsning er at opgradere standard drev med en, der har en større kapacitet . Heldigvis har Apple udviklet iMac , således at brugerne let kan få adgang til den interne harddisk , tre skruer er alle , der holder bagsiden af computeren for at sagen

Du skal bruge:
erstatning harddisk . .
Stjerneskruetrækker .
Systemet softwareinstallation diske.
Programinstallation diske.
Ekstern lagerenhed ( valgfrit ) .
Blank CD-RW eller DVD-RW -diske ( Valgfri.

Installation


1 .
Saml alle data, du ønsker at blive overført til din nye hårde drive og oprette en sikkerhedskopi på en ekstern lagringsenhed , alternativt brænde backup data på en tom CD-RW eller DVD-RW , så skubbe disken fra det optiske drev Afslut alle kørende programmer og lukke iMac . . Afbryd alle tilsluttede enheder. Frakobl netværkskablet , hvis den er tilsluttet . Undersøg bagsiden af iMac , tag netledningen og træk stikket gennem åbningen i computeren stå
2
Forbered en arbejdsplads ved at placere et stort håndklæde eller lagen over . en flad overflade i et godt oplyst rum . Flyt din iMac til arbejdet rum og anbring den med forsiden nedad på håndklædet .
3 .
Undersøg bundpanelet af iMac og find de to skruer på nærmest venstre og højre kanter panelet og det enkelt skrue nærmest midten af panelet . Løsne skruerne , indtil de nægter at vende ( skruerne er ikke designet til at blive fjernet fra computerens kabinet , ikke forsøge at tvinge dem gratis ) . Tag fat i computeren stå og løfte den opad , indtil hele bagpanelet kommer fri. Sæt bagpanelet side
4
Tryk på en af metalplader placeret inde i computeren for at jordforbinde dig selv ; . dette vil bidrage til at forhindre en statisk udledning , der kan ødelægge computerens interne komponenter . Undersøg harddisken , der ligger i øverste højre hjørne af computeren . Fjern de skruer, der fastgør drevet på plads og løft drevet opad . Find det sorte kabel fastgjort til siden af harddisk kabinet og afmontere det . Afbryd drevets strøm -og datakabler , derefter fjerne drevet fra computeren .
5 .
Slut strøm og data kabler til din udskiftning harddisk . Sæt det nye harddisk ind i drevbåsen . Tilslut det sorte kabel til stikket på siden af harddisken kabinet . Brug tidligere fjernede skruer for at sikre det nye drev på plads .
6 .
Sæt computerens bagpanel og bruge de tidligere fjernede skruer for at sikre det på plads . Returnere computeren til den oprindelige placering . Tilslut strømkablet og alle andre tidligere afbrudt enheder og kabler . Drej iMac og indsætte i systemet installationsdisc'en mærket " Mac OS X Install Disc 1 ". Følg vejledningen på skærmen. Når du har installeret systemet software , installere alle programmer du ønsker at bruge og overføre over de gemte data fra din gamle harddisk .


Previous:hvordan man kan tilslutte en anden skærm til en ikke -arbejdende laptop Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change