hvordan man konfigurerer en dell tv -tuner med Comcast kabel

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-20

Dell -computere har et bredt udvalg af forskellige mærker og modeller . Du kan have en særlig Dell computer, der har en tv- tuner i grafikkortet . Denne tuner , på ydersiden af computeren , ser nøjagtig ud som en , der ville blive fundet på dit fjernsyn . Med dette TV -tuner installeret på din computer , er det muligt at tilslutte den til Comcast kabel og modtage kanalen sender

Du skal bruge: .
Dell-computer
. TV -tuner .
Comcast kabel .
Koaksialkabel .


1 .
Tænd din Dell-computer , men slukke for Comcast kabel -modtager .
2 .
Tilslut et koaksialkabel til " Out " -porten på bagsiden af Comcast kabel -modtager . Sæt den anden ende af coax kablet i TV- tuner på Dell-computer .
3 .
Tænd for Comcast kabel-modtager . Vælge TV- software på Dell , der kom pre- installeret på computeren, da du købte den . Denne software er enten kommer til at findes som en desktop ikon eller via "Start "og " Alle programmer "knapperne .
4 .
Vent et øjeblik for Comcast programmering der skal vises i TV- tuner -program . For at justere station , der vises på din Dell- computer, du skal bruge Comcast receiverens fjernbetjening på modtageren . Der er ingen yderligere konfiguration er nødvendig med computeren eller modtager .


Previous:computer specs ram vs processor Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change