hvordan man krog en Fujitsu tablet til et tv

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-12

Fujitsus tablet-pc'er giver en attraktiv løsning for brugerne søger en mobil computer enhed med en intuitiv brugerflade . Dog kan vise en præsentation eller mediefil på tabletten bevise akavet til tider . En ekstern skærm kan hjælpe med situationen, men du kan ikke altid have adgang til én. En løsning er at bruge en HDTV som din display , den SVGA stik findes på mange HDTV enheder er kompatible med ekstern skærm stik findes på Fujitsus tablet -pc'er . Processen forbundet med at slutte de to er meget ligetil , men man kan have til at eksperimentere lidt , før du vil være i stand til at få tabletten arbejde med netop din mærke HDTV .

Du skal bruge:
HDTV
. SVGA kabel .
3 .
5mm dobbelt-input lydkabel .


1 .
Afslut alle aktive programmer og lukke tablet . Flytte tablet til et sted hvor både SVGA og lyd kabler vil være i stand til at nå tv engang tilsluttet .
2 .
Undersøg venstre side af tabletten . Find den lille låg indlejret i sidepanelet ved siden af LAN -stikket . Åbn dækslet , og du kan nu få adgang til tablettens eksterne skærm stik
3
Slut den ene ende af din SVGA kabel til den eksterne skærm stikket . . Slut de resterende ende af kablet til SVGA -porten på din HDTV .
4 .
Find hovedtelefonstik , fundet ved siden til venstre kant af tablettens venstre side panel. Sæt den ene ende af den 3,5 mm audio kablet i stikket . Sæt den anden ende til den matchende porten på din HDTV .
5 .
Brug knapperne på dit HDTV kontrolpanel eller fjernbetjeningen for at vælge den kanal , der er udpeget til at vise input fra eksterne enheder , såsom som spilkonsoller eller DVD- afspillere .
6 .
Tænd din tablet og logge på Windows . Åbn " Start " menuen og vælge indstillingen hedder " Control Panels . " Åbn " Display " kontrolpanelet . Juster indstillingerne for din visning på fjernsyn som ønsket .

gode råd og advarsler


 • Der kan være nogle trial -and-error , der er involveret i at finde den rigtige kanal indstilling til dit fjernsyn.
 • Du kan ønske at forbinde din tablet til en ekstern strømforsyning eller dockingstation , hvis du planlægger at bruge det til at vise film på din HDTV .
 • Hvis tabletten ikke at vise et billede på fjernsynet, bekræfter , at enheden video drivere er up to date . Du kan downloade de nyeste drivere direkte fra Fujitsu 's hjemmeside .
 • Når du køber kabler til at tilslutte tabletten til dit tv , er det bedre at vælge kabler , der kan være for lang frem for at købe dem , der ender kort .
 • Kontroller, at dit HDTV har de relevante porte , før du køber noget kabler .


 • Previous:hvordan man kan slukke skærmen på en bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change