hvordan man laver et LCD-TV computerskærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-10

Prisen på både fladskærm computerskærme og fladskærms -tv er faldet kraftigt i de senere år . Og tv-skærme , der engang koste tusindvis af dollars , kan nu købes for blot et par hundrede . Alligevel er der stadig en betydelig pris forskel mellem prisen på en fladskærm , og prisen på en LCD- tv af samme størrelse og kvalitet . Med priserne på fladskærms- computerskærme generelt mindre end prisen for en god LCD -tv, er mange computerbrugere på udkig efter måder at omsætte deres bokse i top kvalitet tv .

Du skal bruge:
Computer
. Fladskærm .
TV- tuner -kort.
Fjernbetjeningen.


1 .
Find et godt sted at sætte LCD TV , du opretter ved hjælp af din computer . Hvis du har et forlystelsescenter du kan sætte skærmen i stedet, hvor tv ville gå , mens skjule selve computeren inde i kabinettet .
2 .
Sæt din pc og skærm på plads , og sørg for du forlader plads til at arbejde bag TV- skab eller underholdning center . Placer fladskærm i stedet for TV, derefter køre skærmkablet og ledningen til det indre af kabinettet .
3 .
Placer din computer inde i underholdnings- center eller TV kabinet forbinde skærmen kabler og ledninger og sætte det i. Sæt en kablet eller trådløst tastatur og mus , og tænd for computeren .
4 .
Log på computeren, og sæt dit tv-tuner kort i en ledig USB -port . Installere den software , der fulgte med tv- tuner -kort og lad det at finde alle de kanaler i dit område . Opsæt din fjernbetjening og DVR -funktionen , hvis den er inkluderet i tuner kortet.
5 .
Brug fjernbetjeningen , der fulgte med tv- tuner -kort for at skifte kanal , optage programmer på din harddisk ved hjælp af DVR -funktionen , og afspille dem viser senere .

gode råd og advarsler


  • Brug en gammel computer , eller købe en billig ny , til at fungere som dit TV . Det vil give dig mulighed for at dedikere enheden til tjener som en LCD- TV uden at forstyrre dine computerbehov.


  • Previous:hvordan man kan klare en computer uden at miste drivere Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change