hvordan man sats printere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-07

Printere er uvurderlige værktøjer til at konvertere virtuelle indhold i fysiske eksemplarer , uanset om du skal udskrive dokumenter og fotos. Men med alle de typer af printere til rådighed , og den vifte af funktioner , de omfatter , at vælge den rigtige kan virke som en udfordrende opgave . Undgå at betale for funktioner , du ikke har brug for og få dem , der betyder noget ved hjælp af en personlig vurdering . Rating et udvalg af printere fra funktioner , der betyder noget for dig gør at finde den rigtige printer en hel del lettere .

Du skal bruge:
Macintosh-computer med internetforbindelse nu!


1
Indsnævre et udvalg af printere baseret på dine behov . . Kig på foto -printere , hvis du vil bruge din printer primært til at udskrive fotos . Vælg fra laserprintere , hvis du bliver nødt til at udskrive dokumenter i bulk og udskrive dem hurtigt .
2 .
Rank Deres fremtidige printere ved deres præstation . Key performance faktorer til at lede efter i en printer omfatte sider pr minut for sort og farveprint til at bestemme hastigheden og prikker per inch for at få en id¨¦ om hvor detaljeret output vil være .
3 .
Bedøm formfaktor og funktioner i printeren valg . Spørg dig selv : hvor let er det at udskifte blæk , hvordan holdbare er designet og hvor nemt ville en papirstop være at lave? Sammenlign funktioner mellem dit valg af printere , som f. eks kablede og trådløse forbindelser , medfølgende software , LCD -skærme og installeret RAM (random access memory ) .
4 .
Test dine fremtidige printere før du køber en . Når du har indsnævret et udvalg af printere , den bedste måde at rangere dem er ved kvaliteten af deres produktion . Arranger med et salgsareal associeret til at have en testside udskrives fra hver af dine fremtidige printere og sammenligne deres prints .

gode råd og advarsler


  • For højere -end printere , Det er et must , at du sammenligner service planer og støtte til potentielle printere til at beskytte din investering .


  • Previous:hvordan man kan konvertere til wmv med isquint Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change