instruktion for at erstatte en tast på en HP Pavilion

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-14

I løbet af en bærbar computer liv , kan mange ting blive slidt og knække . Tastaturet er ingen undtagelse . Ofte vil det være en nøgle, der har brudt . Snarere end at købe et nyt tastatur til at erstatte den ene nøgle , kan du blot erstatte enkelt tast . Det er forholdsvis nemt at gøre , men vil kræve at få en ny nøgle af samme model

Køb en ny nøgle

Der er et par steder, hvor du kunne finde en ny nøgle . Ring til elektronik butikker , eller den store kasse detailhandlere , og se, om de sælger de enkelte taster . Mange af de store forhandlere har teknisk support skriveborde , der kan give ting til computer reparation . Du kan også ringe til producenten direkte og få dem til at sende dig en nøgle . Hvis du har en garanti , kan du være i stand til at få nøglen gratis. Du bliver nødt til at kende fabrikat og model på din bærbare computer til at sikre, at du får den rigtige nøgle .

Take Off the Broken Key

striben den knækkede nøgle fra tastaturet . Selv om det er brudt , bør du være forsigtig , fordi de andre taster kunne bryde i processen . Lirke nøglen dækker fra tastaturet med en penhætten eller bare fingrene . Det centrale dækker, er den del af nøglen med det bogstav, tal eller symbol trykt på det . Med dækker fra, vil du se hængsel og foråret . Træk forsigtigt disse ud så godt. Pincet hjælp, hvis dine fingre er for store til at få fat i komponenterne .

Sæt Key

Erstat nøglen ved at gøre det modsatte af , hvordan du har fjernet den gamle nøgle . Pop hængslet på plads ved hjælp af den lille metalkroge knyttet til tastaturet , én side ad gangen . Sørg for, at hængslet vender korrekt ved at bøje den op og ned , og sørg for det omdrejningspunkterne let om sin egen akse . Position i foråret på plads i midten af hængslet , trykke fast til pop det på plads . Det skal trykke ned og trække , ligesom tasterne på tastaturet gør. Når disse komponenter er på plads , fast trykke kabinettet tilbage på plads , indtil du hører et klik . Tryk på tasten et par gange , og derefter teste det ved at skrive noget .


Previous:hvordan man kan få lyd fra din computer til at spille på dit tv Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change