oplysninger om memory sticks til computere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-12

Memory sticks , også kendt som USB flash -drev , er computer tilbehør, gemme og overføre data såsom dokumenter , billeder og musik . USB -flashdrev har erstattet disketter som en måde at gemme og flytte data fra en computer til en anden

Terminologi

USB flash drev også kaldet memory sticks , hoppe -drev , tommelfinger drev , nøglering drev, og pen -drev . De er ikke at forveksle med MemorySticks , der er Sonys proprietære hukommelseskort og ikke tilslutte direkte via USB .

Størrelse

USB flash -drev er små , som det fremgår af deres forskellige navne . De fleste er på størrelse med tommelfingeren . Da flash-hukommelse ikke bruge den høje hastighed spinning disk fundet i harddiske , kan det passe ind i emner som nøgleringe og ikke kræve, at dens egen magt .

lagringsplads

De fleste USB -flashdrev butik på mellem et og otte gigabyte af data , selv om større størrelser er tilgængelige . Et gigabyte lagerplads svarer til ca 704 disketter .

Funktion

USB -flashdrev har mange anvendelsesmuligheder . De kan bruges til at lagre oplysninger eller data , overføre filer fra en computer til en anden , skal du køre styresystemer såsom Linux , kryptere din e-mail , og gemme dine foretrukne web browser , web -processor , og media player .

Fun Fact

Som juli 202C Kingstons 256 gigabyte USB -flashdrev har den største lagerkapacitet til alle USB -flash -drev .


Previous:hvordan man deaktiverer en bærbar computer skærm Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change