Hvordan får jeg en bundkort til en dell bærbar ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-12

Når din Dell bærbare har brug for en ny bundkort --- som også kan kaldes en ordning bord eller en logicboardet --- you're på udkig efter den grundlæggende indretning af din bærbare computer . Bundkortet kører mest grundlæggende software , der gør det muligt for din computer til at fungere , og fungerer også som et knudepunkt for de andre enheder , som computeren bruger til at køre som de drev , hukommelse og CPU . Der er en lang række steder for at opnå en ny laptop bundkort og shoppe rundt kan hjælpe dig med at få den rigtige pris for din maskine . Husk , når du køber et bundkort for at finde en , der er kompatibelt med din Dell bærbare ved at søge efter det rigtige år og model på din bærbare computer.
1 .
Ring til Dell på 1-800-357-3355 , hvis du har brug for din bundkort hurtigt og er villige til at betale detailpriser . Da de er det selskab, der har foretaget din laptop , kan de være sikre på, at du får den korrekte del ved at stille et par enkle spørgsmål .
2 .
Søg online forhandlere som Amazon og Ebay . Du kan finde en Dell bærbar bundkort brugt eller ny på disse websteder . Vær sikker på at læse sælgere ' anmeldelse , og kun købe fra en , der synes oplevet .
3 .
Søg online computer forhandlere som New Egg , Tiger Direct eller Microcenter . De har alle tilbyder en bred vifte af priser på et bredt udvalg af computer dele . Check for ekstramateriale som gratis forsendelse og være sikker på at du forstår garantien .
4 .
Brug Google Shopping , der er knyttet til Google-startsiden , for at sammenligne priser på den del, du ønsker fra en række forskellige forhandlere på en skærm.
5 .
Kør til store elektronikforretninger som Best Buy eller Circuit City, og anmode om hjælp fra computeren specialister der . De bør være i stand til at hjælpe dig med at finde en kompatibel bundkort .
6 .
Søg via lokale brugt computer butikker . De associerede selskaber vil være i stand til at fortælle dig, hvad bundkort vil passe til din bærbar Dell-computer .
7 .
Prøv at gå til bonde butikker og junk butikkerne som en sidste udvej . Hvis du finder en billig bærbar computer, kan du høste det for bundkortet du skal bruge.


Previous:hvordan man kan opgradere hukommelsen på en dell 1000 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change