Hvorfor skulle en HP bærbar ikke tænde ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-15

Selv med god pleje , vil de fleste bærbare computere ikke vare så længe som en desktop computer . Når en HP bærbar undlader at tænde , er det som regel forårsages af mindst én af fem problemer

AC Adapter

En AC -adapter med en defekt enhed eller kabel kan holde strøm fra at komme til den bærbare computer , i sidste ende nedbryder batteriet . Med tiden , mangler magt --- eller tilstrækkelig magt --- den bærbare computer vil ikke tænde , skærmen vil være tom , lysdioder ikke lyser , og du vil ikke høre blæseren eller harddisken .

Batteri

En død eller næsten dødt batteri kan forårsage en bærbar computer ikke at tænde , selvom den bærbare er sat i en AC -adapter .

Bundkort

En dårlig bundkort kan medføre en række problemer , men en af de mest bemærkelsesværdige er den bærbare ikke er i stand til magten på . Nogle komponenter på bundkortet , såsom CPU , kan repareres .

CPU

CPU'en er en specifik del på bundkortet og det også kan forårsage en HP bærbar computer ikke til magten på , selv om resten af bundkortet er fint .

Hard Drive

En dårlig harddisk vil ikke altid medføre en HP bærbar til at stoppe tænder , men i nogle tilfælde det sker, især hvis harddisken er væsentligt beskadiget .


Previous:hvordan man åbner en MagSafe-strømforsyning Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change