hvad er trådløse printere ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-03

Trådløse printere tillade en bruger til at udskrive en fil fra en computer uden at bruge et kabel ( oftest USB ) . Trådløse printere giver mulighed for større mobilitet og stadig have mulighed for at udskrive

Krav og opsætning

For at implementere en trådløs printer -løsning, er tre komponenter, der kræves : En computer , et trådløst netværk (bestående af en trådløs router og en Internet kilde ) , og den trådløse printer . Computeren skal kunne oprette forbindelse til det trådløse netværk . For at oprette den trådløse printer , vil det være nødvendigt at være forbundet til computeren , der er nedsat ved hjælp af softwaren , der følger med printeren , så konfigureret med de relevante netværks-ID og password ( hvis relevant ) for at kunne udskrive trådløst .

Fordele

trådløse printere har flere fordele . Et er, at de tillade USB -porte på computeren , der skal anvendes til andre komponenter . Med mange komponenter ved hjælp af USB -forbindelser , kan det være en fordel at have åbne slots . Også, da trådløse printere giver mulighed for større mobilitet , dette er især nyttigt for bærbare computere , hvor computeren kunne være hvor som helst inde i wi-fi området, og printeren kan stadig udskrive , hvis det trådløse netværk, når så langt .
Derudover kan trådløse printere tilgås af flere brugere på samme tid . Det betyder mindre omkostninger i form af printere og energi til virksomheder såvel som for husholdninger . Endelig , fordi de er trådløse , kan disse printere placeres på et passende sted uden at blive viklet ind i ledninger .

Overvejelser

Som med alt andet på et trådløst netværk , er hastigheden på dataoverførsel til trådløse printere begrænset af både hastighed, printeren kan acceptere , samt den hastighed en trådløs router eller modem kan producere . For eksempel , at printeren selvom kan modtage data ved 54 Mbps , hvis netværket kun er radio-og tv -data på 11 Mbps , ville printermodellen være begrænset til 11 Mbps . Ligeledes, hvis en printer ville blive begrænset til 11 Mbps , hvis det er den maksimale accept sats .

Wi-Fi vs Bluetooth

En computer kan udskrive trådløst til en printer ved hjælp af et Wi-Fi- netværk eller Bluetooth . Forskellene er i forbindelse hastighed og rækkevidde . En trådløs printer med en Wi -Fi- netværk skal konfigureres til at arbejde med denne særlige net . Derimod en Bluetooth-forbindelse kun behov for den afsendende enhed ( computer eller telefon ) for at slutte sig sammen med printeren , man laver en konfiguration uden forbindelse. Bluetooth har en meget langsommere overførselshastighed , at et Wi-Fi- signal . En god overførselshastighed for Bluetooth er omkring 700 Mbps , mens en Wi -Fi- netværk kan overføre data op til 54 mbps . Endelig er Bluetooth begrænset rækkevidde , mens Wi -Fi- netværk kan omfatte flere fødder.

Suppleant Konfigurationer

Fordi en printer er generelt stille , en metode til at skabe en trådløs printer løsning er at tilslutte den til en trådløs router med et Ethernet- kabel . Denne metode holder printeren forbundet til routeren , men holder computere fri for at opretholde mobilitet . Dette vil kræve en anden form for konfiguration til printeren , men vil heller ikke kræve en printer , der har en trådløs funktion , kun et netværk ( ethernet ) funktion vil være påkrævet .


Previous:hvordan man skaber skjulte partitioner Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change