hvordan du foretager fejlfinding en hp officejet pro L7780 All-in -one

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-02

HP Officejet Pro L7780 er en " alt-i-én " maskine , der tillader dig at bruge mulighederne i en printer , scanner , kopimaskine og fax i ét sted . Mens der så mange funktioner i et enkelt sted kan være meget praktisk , kan det også betyde, at der er flere ting der kan gå galt med maskinen . Hvis du har haft problemer med at få en af de L7780 's funktioner til at fungere korrekt er der mange fejlfindingstrin , kan du forsøge på egen hånd at løse problemet

Du skal bruge: .
Klud
Destilleret vand .


1 .
Kontroller fysiske forbindelser første til at sørge for , at netledningen er sluttet til en stikkontakt og USB -kablet er sluttet til din computer . Kontrollere, at en telefonlinje er forbundet til maskinen , hvis du forsøger at fax. Sluk for printeren og tænd igen og forsøge at udskrive eller kopiere igen .
2 .
Genstart computeren og forsøg på at bruge nogen af L7780 's funktioner igen . Naviger din webbrowser til føreren støtte webside til HP Officejet Pro L7780 ( se Resources ) .
3 .
Klik på muligheden til dit operativsystem . Klik på download-linket for de seneste driver software . Dobbeltklik på den driver fil , når den er downloadet og følg vejledningen på skærmen installationsvejledningen .
4 .
Løft plastic automatisk dokumentføder på toppen af maskinen . Check nedenunder for at se, om der er papirstop . Træk alt det papir , der sidder fast indeni . Drej blå plastik stykke under arkføderen , indtil du kan se papiret ruller nedenunder .
5 .
Fugt en klud med destilleret vand . Tør papiret rullerne til at rengøre støv eller blækrester . Drej blå plastik stykke til sin oprindelige position , og luk derefter automatisk dokumentfremfører .
6 .
Løft hele øverste halvdel af L7780 og vente på blækket transport til at glide til syne . Skub op plastik printhovedet låsen på blækket transport og fjern blækpatronerne . Kig i bunden af blækpatronerne for at se om guldtryk dyser er beskadiget , hvilket betyder, patronen skal udskiftes .
7 .
Brug fugtig klud til at rense ud i printhovedet inde i blæk transport . Sæt blækpatronerne tilbage i og luk den øverste halvdel af maskinen. Forsøg på at udskrive et dokument igen .
8 .
Åbn menuen Start , hvis scanneren ikke fungerer korrekt . Klik på " Programmer "og derefter " HP ". Vælg " Uninstall " valgmulighed .
9 .
Isæt software disk , der fulgte med L7780 i computerens diskdrev . Følg installationsvejledningen på skærmen for at re- installere scanneren softwaren. Forsøg på at scanne et dokument igen .
10 .
Kontakt HP support, hvis problemet fortsætter . Find ud af om din L7780 er stadig under garanti, og hvis du er berettiget til en erstatning eller reparation job .

gode råd og advarsler


  • HP Officejet Pro L7780 kan kun hus op til 50 ark papir i arkføderen på én gang . Hvis du forsøger at fodre mere end 50 ark i printeren , vil det enten ikke få fat i papiret på alle eller vil gribe papiret forkert og forårsage papirstop .


  • Previous:hvordan man kan blande PC3200 hukommelse med PC2700 Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change