hvordan du foretager fejlfinding & installere SDRAM

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-19

SDRAM eller Synkron dynamic random access memory er den mest almindelige type af hukommelse i hjemmecomputere . Opgradering af RAM på din computer vil ofte ikke kun fremskynde responstiden for programmer , men giver dig også mulighed for at køre programmer , der kræver ekstra hukommelse . Installation SDRAM er en forholdsvis enkel proces , at selv en novice computerbruger kan fuldføre

Du skal bruge: .
Skruetrækker ( kan være valgfrit baseret på indsamling af computeren )
. SDRAM memory sticks .


1 .
Sluk computeren og tag alle kabler .
2 .
Fjern sidepanelet . Hvis din computer er samlet med skruer , skal du bruge en skruetrækker til at fjerne skruerne . Hvis din computer er samlet ved hjælp af fingerskruer , skrue dem . Skub sidepanelet ud og sæt den til side .
3 .
Find SDRAM øjeblikket er installeret på din computer . Hvis du udskifter den aktuelle hukommelse , tryk forsigtigt enden låse, der holder SDRAM pind på plads . Disse tryk udad fra memory stick selv . Når de er i deres ulåst position SDRAM stick vil poppe ud af stedet . Fjern og sæt dem til side .
Hvis du føjer til den SDRAM hukommelse, du vil springe fjernelse af SDRAM sticks .
4 .
Sæt den nye SDRAM pinde og tryk dem forsigtigt , men fast på plads . Ved korrekt siddende , kan det ende låse forsigtigt lukket og vil låse SDRAM stick på plads .
5 .
Når alle SDRAM sticks er installeret , skal du skubbe sidepanelet tilbage i plads. Fastgør med skruer eller fingerskruer .
6 .
Sæt stikket i alle kabler og ledninger . Tænd for computeren. Hvis computeren bipper højlydt , har hukommelsen ikke er blevet ordentligt siddende . Vende tilbage til det forrige trin , og genindsætter hukommelsen . Når memory sticks er isat korrekt vil computeren starte normalt , og ingen yderligere installation er nødvendig .

gode råd og advarsler


 • I de fleste tilfælde hukommelse bør opgraderes i parvis .
 • Der er en øvre niveau af SDRAM , der kan føjes til en computer . Check med computerne dokumentation til at beregne dette beløb .


 • Previous:hvordan man kan finde en ip-adresse for en bruger i en Active Directory Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change