hvordan du installerer download til Samsung ML -1740 laserprinter

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-11

Download til Samsung ML -1740 er almindeligt kendt som Samsung Universal Driver , som anvendes til de fleste udskrivningsenheder . Den software driver er af afgørende betydning , da det gør en laserprinter funktionelle for net- kommunikation med computeren, og uden at det udskriftskommandoer kan ikke videresendes fra computeren til printeren . Installation af driver tager kun et par minutter , men først skal du hente driver download fra Samsung Support online
1 .
Adgang til Samsung Support site ( http://www. samsung. com/us/support ) og søger efter modelnummer ML -1740 for at se downloads og drivere til denne laserprinter .
2 .
Klik på Downloads fane, der vises direkte under en laserprinter titel . Vælg den driver sub-mulighed for at få adgang til de tilgængelige software-downloads til printeren .
3 .
Klik på EXE billedikonet til din computers operativsystem at downloade Samsung ML -1740 driver, der er passer til din computer .
4 .
Vælg Gem for at hente og gemme ML -1740 's printerdriver installation programmet til din harddisk . Når installationen ansøgningen er gemt på din computer , vil det være tilgængelige på dens filplacering .
5 .
Åbn installationen ansøgning fra filen sted på din harddisk for at køre download installation .
6 .
Vælg dit sprog i drop -down bar , der vil blive vist i bunden af Samsung driverinstallationen velkomstskærm .
7 .
Klik på Næste for at starte driver download installationen .
8 .
Klik på knappen Udfør , når alle ML -1740 's komponenter er blevet installeret.


Previous:hvordan du tilføjer et større batteri til en backup strømforsyning Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change