hvordan du installerer en harddisk i en dvd -optager

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-08

En DVD -optager fungerer på samme måde som en DVR , da det kan optage indholdet fra levende programmering . Men i modsætning til en DVR , kan du brænde en kopi af indholdet fra dig optage på en DVD til senere brug . Til sidst harddisken indbygget i DVD -optagelse kan fylde op , så du kan enten begynde at slette indhold eller tilslutte en ny ekstern harddisk til enheden

Du skal bruge: .
DVD -optager
Ekstern harddisk .
USB , FireWire eller eSATA -kabel .


1 .
Undersøg bagsiden af DVD- optageren for at se, hvilken type forbindelse du har brug for den eksterne harddisk . Det vil have en USB , FireWire eller eSATA -port . Mere end sandsynligt den har en FireWire-eller eSATA , simpelthen på grund af den hurtigere download-hastigheder . En FireWire-port er på størrelse med en USB- forbindelse , dog er den ene side buet og et " Y " ser logoet er trykt ved siden af. ESATA- enheden er mindre med en rektangulær tilslutning havn.
2 .
Power ned DVD -optageren og tilslut kablet til den eksterne harddisk , så sæt den anden ende i dvd- optageren .
3 .
Tænd for DVD- optageren og harddisken . Når DVD- optageren genkender den eksterne harddisk , det sætter det som standard drev til at optage indhold til . At få adgang til det øvrige indhold , skal du slukke for DVD-optageren og afmontere den eksterne harddisk .


Previous:hvordan du udskifter baggrundslyset & frekvensomformeren Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change