hvordan du udskifter tanken på en bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-27

Der er en række grunde til at erstatte tanken på din bærbare computer . Det kunne være revnet , falder fra hinanden eller du kan være nødvendigt at installere en ny komponent knyttet til tanken , såsom et spor pad eller nogle system knapper . Under alle omstændigheder kan du fjerne og udskifte tanken på din bærbare computer selv , at bruge et par simple værktøjer

Du skal bruge: .
Mini skruetrækkere ( Phillips og flad-head )
. Nye laptop shell .


1 .
Sluk og træk stikket ud den bærbare computer. Fjern batteriet .
2 .
Flip over enheden og begynde at løsne skruerne i bunden ved hjælp af mini skruetrækker . Placer skruerne på et sikkert sted og adskille dem fra det område, du har fjernet dem fra . Bemærk, at forskellige bærbare computere har behov for forskellige skruetrækkere , men det vil kun være mellem Phillips og flad-hoved.
3 .
Træk forsigtigt fra hinanden skallen og fjern den ydre beklædning . Fjern skruerne i interne komponenter på tanken og placere dem et sikkert sted . Forsigtigt afmontere båndet påsætning af tastatur, mus og skærm . Tage kablet knyttet råtanken til strømforsyningen . Bemærk den måde , hvorpå komponenterne er placeret for at erstatte dem senere . Fjern alle dele fra skallen og læg det til side .
4 .
Placer de interne komponenter du har fjernet fra den gamle skallen i den nye og vedhæfte kabler og bånd du har fjernet . Udskift skruerne fastgør komponenter på tanken .
5 .
Tryk bunden af tanken sammen med toppen , og sæt skruerne du har fjernet fra bunden . Sæt batteriet tilbage i og stik i den bærbare computer .


Previous:hvordan man kan genoprette en chipsbnk flashdrev Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change