hvordan man bruger TRENDnet webcam

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-24

TRENDnet webcams er stand-alone video -kameraer , der er i modsætning til konventionelle webkameraer , fordi de sender hvad de ser til en personlig hjemmeside, hvor videoen kan tilgås fra alle steder 24 timer i døgnet . Selv om TRENDnet webcam kan arbejde med en kabelforbindelse , bruger det trådløs fjerner ledninger og giver flere valgmuligheder med hensyn til hvor du skal placere det . For TRENDnet webcam , der skal anvendes ordentligt, skal det først tilsluttes til ejerens trådløse hjemmenetværk , så det kan få adgang til internettet . Ejeren kan derefter bruge en webbrowser på en computer eller mobil enhed som en mobiltelefon for at se videoen , der overføres

Du skal bruge: .
trådløse hjemmenetværk router
Ethernet -kabel .


1 .
Kør webbrowser . Skrive i webbrowseren på " IP " adressen på den trådløse router , der er angivet i brugsanvisningen . Tryk på "Enter " tasten for at gå til web-baseret konfiguration side til det trådløse hjemmenetværk router . Klik på " Wireless "-fanen i venstre side af websiden . Skriv ned "ID " navn , der er i " ID "-kolonnen på websiden . Skriv ned kanal nummer , der er angivet i afsnittet " Kanal " kolonne på websiden .
2 .
Placer TRENDnet webcam ved siden af computeren . Sæt TRENDnet webcam i en stikkontakt til strøm . Vedhæft et Ethernet -kabel til en åben socket på det trådløse hjemmenetværk router . Fastgør den anden ende af Ethernet- kablet til Ethernet- porten på TRENDnet webcam .
3 .
Kør en webbrowser på computeren . Skriv " IP adresse " , der er noteret på bunden af TRENDnet webcam i webbrowseren . Tryk på "Enter " tasten for at gå til web-baseret konfiguration side for TRENDnet webcam .
4 .
Klik på " System Administrator " fanen . Klik på " Configuration " øverst på den webside , der vises . Vælg " Wireless " i venstre side af websiden .
5 .
Indtast " ID " navn på dit trådløse hjemmenetværk router , der blev skrevet ned i " ID Name " feltet . Indtast den trådløse kanal det trådløse hjemmenetværk router bruger , der blev skrevet ned i " Channel "feltet ( brug " Automatic " , hvis det er det trådløse hjemmenetværk routers kanal er sat til ) .
6 .
Indtast adgangskoden, hvis man bliver brugt på routeren , i feltet "Password" , ellers lad feltet "Password" tomt . Klik på " Gem " knappen for at gemme indstillingerne til TRENDnet webcam .
7 .
Tag Ethernet-kablet fra TRENDnet webcam . Træk den anden ende af Ethernet- kablet fra det trådløse hjemmenetværk router .
8 .
Tag netledningen fra TRENDnet webcam . Sæt netledningen tilbage i TRENDnet webcam efter 10-15 sekunder er gået . Vent mindst et minut før han vendte tilbage til computeren .
9 .
Indtast " IP " adresse TRENDnet webcam i webbrowseren . Tryk på "Enter " tasten for at gå til TRENDnet webcam 's web -konfiguration side .
10 .
Klik på " Video "-fanen på venstre side af web- konfigurationsside. Vælg " Vis "link på siden for at få en video -vindue. Vent som videovinduet pufferne video , der er ved at blive streames til det fra TRENDnet webcam via internettet . Se videoen , når det vises og begynder at spille i videovinduet at kontrollere , at webcam sender video trådløst selvom det trådløse hjemmenetværk .
11 .
Tag TRENDnet webcam ud af stikkontakten . Placer TRENDnet webcam i den placering , du ønsker at blive set . Sæt TRENDnet webcam i en stikkontakt for magt .
12 .
Indtast " IP " adresse TRENDnet webcam i webbrowseren på en bærbar computer eller en mobil enhed , hvor en internetforbindelse kan gøres . Indtast den adgangskode, du tidligere har indgået web konfigurationssiden i feltet . Klik på " Video "-fanen på venstre side af web- konfigurationsside. Vælg " Vis "link på siden for at få en video -vindue. Vent som videovinduet pufferne video , der er ved at blive streames til det fra TRENDnet webcam via internettet . Se videoen , når det vises og begynder at spille i videovinduet

gode råd og advarsler


 • Hvis det bruges med en kabelforbindelse , det TRENDnet webcam automatisk konfigurerer sig selv , når et Ethernet- kabel fra en router er sat i sin Ethernet -port .
 • have tilstrækkelig belysning til TRENDnet webcam som ellers vil det være svært at se nogen detaljer i videoen overføres .
 • Du kan ikke bruge en dial-up forbindelse med TRENDnet webcam .


 • Previous:hvad betyder oem printerblæk betyde ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change