hvordan man bruger en computer skærm som en skærm for en spillekonsol

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-16

En computerskærm kan bruges til at spille konsol videospil , ligesom et TV , hvis det har ret tilslutninger . Hvis skærmen er en LCD , kan kvaliteten være at foretrække frem for de fleste fjernsyn . Det kan også allerede kommet med de nødvendige tilslutninger . Ellers vil en konverter skal købes . Tænk på at købe en billig tv , før de køber en konverter , men det vil være værd køb, hvis du ønsker at nyde den video i høj kvalitet en computerskærm tilbyder uden besværet med at transportere et tv

Du skal bruge: .
Sæt urmager eller præcision skruetrækkere .
Små containere for skruer .
Internetforbindelse.
Ny blæser .
Termisk sammensatte .


1 .
Tjek indgangene på computerskærmen . En ældre CRT-skærm vil blive begrænset til en VGA -indgang , så en konverter kan blive nødvendigt at købes, hvis den video game console kræver en anden type forbindelse . Hvis skærmen er en LCD-skærm, er det formentlig allerede har de input er nødvendige for at tilslutte en spillekonsol , som HDMI , DVI og S-video . Hvis den har den rette Tilslutninger , besøge en lokal elektronik butik eller Amazon . dk og købe de nødvendige kabler .
2 .
Køb en konverter boks . Der er konvertere til rådighed fra omkring $ 40 til mere end 100 dollars. Tiger Direct. com tilbyder en fantastisk løsning med STARTECH COMP2VGA Video /spilkonsol til VGA konverter, der vil arbejde med ældre konsoller . Sørg for, at det har den rette Tilslutninger , så det kan tilslutte spillekonsol med skærmen . Nogle konvertere kommer ikke med HDMI eller DVI , så de vil ikke være i stand til at vise HD-indhold fra Xbox 360 eller PlayStation 3 på skærmen .
3 .
Slut spillekonsol til skærmen ved hjælp af konverteren og justere skærmindstillingerne . Hvis det er en nyere skærm med flere indgange , kan du nødt til at justere input indstillingen . Leg med de andre indstillinger , indtil den video kvalitet ser acceptabelt . Kig på at ændre opløsning, kontrast , opdateringshastighed og lysstyrke . Indstillingerne kan være nødvendigt at blive ændret, når spilleren skifter til et nyt spil .


Previous:hvordan man opsætter Windows til faxning Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change