hvordan man formatere en tom dvd - r

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-16

En DVD-R er en DVD der giver dig mulighed for at skrive data på det én gang . Mange mennesker bruger dvd'er lagerenheder , fordi de ikke har nogen bevægelige dele , og derfor er mindre tilbøjelige til at mislykkes , end eksterne harddiske. De kan også indeholde mere data end en cd . Hvis du bruger din DVD-R med en Windows- computer , skal du først formatere DVD-R , før du kan skrive data på dvd-R
1 .
Tænd din computer på og sæt DVD-R i DVD-rom-drev på computeren .
2 .

Klik på " Brænd filer på disc ", når præsenteret med en dialogboks . Denne dialogboks automatisk skal poppe op , når du indsætter dvd'en . Hvis det ikke , skal du klikke på "Start "," Computer " og dobbeltklik derefter på " Disc Burner ".
3 .
Indtast et navn til disken i " Brænd en disc " dialogboksen . Dette er ikke påkrævet , men det kan hjælpe dig med at identificere dvd'er på et senere tidspunkt .
4 .
Klik på " Vis formateringsindstillinger "for at se og vælge det format , du vil bruge på DVD . Du kan vælge " Live File System " eller " mestrer. " Vælg " Live filsystem ", hvis du planlægger at bruge DVD for at sikkerhedskopiere dine filer og bruger kun DVD med Windows XP eller nyere . Vælg " Mastered ", hvis du opretter et medie DVD og ønsker at bruge den med andre computere foruden Windows .
5 .
Klik på " Næste " og disken er formateret ved hjælp af filsystemet , du valgt. Du er nu klar til at brænde filer til din DVD .


Previous:hvordan du installerer en gateway 400sd4 fan Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change