hvordan man kan få adgang til indbyggede kamera i en Dell Latitude D620

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-30

Indbygget kamera er en funktion på de fleste moderne bærbare computere, og det er ikke svært at regne ud , hvorfor de er så populære . Har et kamera i din bærbare computer kan du sende billeder til venner og familie eller endda deltage i videochat online . Men disse er meget følsomme dele af udstyr , og da de som regel er placeret over den bærbare LCD- skærm , tager det ikke meget at beskadige eller ødelægge dem . Hvis du har brug for at få adgang til indbyggede kamera på din Dell Latitude D620 , kan du gøre det selv uden at være tech geni til at udføre opgaven .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


en
Sluk din bærbare computer og fjerne eventuelle elkabler , der måtte være tilsluttet til enheden . . Åbn din D620 , så LCD- skærmen vender dig .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer langs kanten ( plastic ramme ) over LCD -skærmen . Nu fjerne de to skruer på hjørnerne af falsen lige under LCD -skærmen .
3 .
Adskil skærmen falsen fra displayet ved forsigtigt nysgerrige det op i hjørnerne . Vær omhyggelig med ikke at tvinge ringen , da det er en meget tynd plastik ramme, der kan skade nemt . Når du har ringen fjernet , sæt den til side .
4 .
Fjern de tre skruer fra monteringsbeslag er placeret på hver side af skærmen . Træk derefter skærmen væk fra huset , og læg det med billedsiden ned over tastaturet . Det indvendige skærm kabinet og dets komponenter vil nu være synlig .
5 .
Tag to tykke bånd fra midten af bagsiden af LCD-displayet , og fjern derefter LCD fra computeren og sæt den til side .
6 .
Find den lille kamera på toppen af LCD boliger . Med skærmen , og rammer fjernet det vil være helt åbent og tilgængeligt .


Previous:hvordan du udskifter omformeren i en dell skærm Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change