hvordan man kan opgradere harddisken i en G4

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-04

Når du har haft din Power Mac G4 computer for et stykke tid , kan du bemærke, at harddisken er ved at nå sin kapacitet . For at fortsætte med at installere nye programmer og hente nye filer , skal du brug for mere plads . Du kan opgradere harddisken i din G4 manuelt for at give dig selv mere plads til yderligere data . G4 computer har , er overraskende let at åbne og få adgang til , så du skal være i stand til at erstatte harddisken på din egen derhjemme uden meget besvær
1 .
Sluk din Power Mac G4 computer og vent på , at operativsystemet er færdig lukke ned. Tag alle kablerne fra bagsiden af G4 .
2 .
Sæt Power Mac på en solid arbejde overflade, såsom en tabel . Røre din hånd til metal porte på bagsiden af computeren for at frigive noget statisk elektricitet i kroppen .
3 .
Grib trække håndtaget placeret øverst i venstre sidepanel . Træk i håndtaget nedad for at låse sidepanelet og afslører Power Mac 's interne hardwarekomponenter .
4 .
Find harddisken i øverste venstre hjørne af computeren . Tag netledningen og fladkabel , der løber fra harddisk til hovedkortet .
5 .
Fjern de skruer , der holder metal harddisken transporten til computeren . Vip harddisken transport lidt opad og træk det ud af Power Mac . Fjern hvert af de skruer, der holder harddisken til transport .
6 .
Skub eksisterende harddisk ud af vognen . Kontroller jumper pin på den bagerste ende af den nye harddisk og sørg for at det er sat ind i position markeret som " Master " eller " 0 . "
7 .
Sæt den nye harddisk ind i drevet transport og re-vedhæfte skruer . Skub den samlede transport og harddisk samling i det åbne slot på computeren . Sæt skruerne at holde vognen til Power Mac .
8 .
Slut netledningen og farvebånd kablet i den nye harddisk . Tryk i venstre side panel tilbage op i oprejst stilling , indtil træk håndtaget klikker på plads . Sæt alle kabler på bagsiden af Power Mac og derefter tænde for den at sikre, at harddisken arbejder .

gode råd og advarsler


 • Du vil gerne overføre vigtige filer fra den gamle harddisk til en ekstern kilde før udskiftningen processen . Når den nye harddisk er på plads , kan du derefter overføre filerne tilbage , så du kan stadig bruge dem .
 • harddisk vil ikke have Mac operativsystem installeret på den . Du skal bruge installere diske , der fulgte med din Power Mac til at re-installere operativsystemet.


 • Previous:råd til hvordan man kan købe en bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change