hvordan man kan samle computerkomponenter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-25

Næsten alle personlige fremstillet computer har nok alsidighed til at lade dig lirke inde i den og samle dets komponenter eller ændre og opgradere andre . Uden at vide hvad du laver , kan du seriøst skade dit system uden hensigt til . Selv om det kan virke simpelt at installere en central processing unit ( CPU ) , for eksempel , kan du ikke have vidst , at du har brug for en termisk fedt komponent til at udfylde hullerne mellem din CPU og dens kølesystem

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
Ekstra Skruer .

installere en CPU på et bundkort


1 .
Løft CPU soklen håndtaget på dit bundkort til at forberede det at modtage en ny CPU .

2 .
Placer CPU forsigtigt på soklen . Vende det rundt ved 90 grader , hvis det ikke passer ind i stikkontakten den måde, du placerede det . Nogle gange må man justere nogle pile , der angiver , hvor CPU skal vende .
3 .
Sænk CPU armen , når du er færdig montering af CPU i stikket .

4 .
forsigtigt sprede en knivspids af termisk fedt på overfladen af CPU , indtil det dækker hele overfladen .
5 .
Placer køleenheden på toppen af CPU omhyggeligt og lås den på bundkortet ved hjælp af montering kroge , hvis det har nogen .

Installation Eksterne enheder på bundkort


1 .
placere din periferienhed på toppen af slot passer ind
2 .
Tryk det fast uden at bruge en stor mængde af kraft, indtil den stramt er monteret på pladsen.
3 .
Skru pladen til den side af computerens sag, således at kortet vil ikke bevæge sig rundt under drift .

Installation RAM


1 .
Placer din Random Access Memory ( RAM ) kort på en fri plads på bundkortet . Sørg for, at den står over for den rigtige retning. Hvis du ikke kan skubbe den ned , så prøv at dreje det rundt .
2 .
Skub kortet ned, indtil de to små håndtag på siden begynde at stige på kortet .

3 .
med tommelfingrene i hver ende af kortet , skubbe den lille håndtag på kortet mens du trykker på kortet ned på pladsen. Den bør snap og blive der efter denne .

Installation Power Supply


1 .
Monter strømforsyningen forsigtigt på rack, der holder den på den øverste venstre del af computerens indre .
2 .
Placer skruerne på bagsiden af computeren sag , hvor strømforsyningen er monteret . Der bør være nogle huller der hvor skruerne går ind
3
Slut strømforsynings tyk 20-. eller 24- pin kabel i bundkortet vigtigste strømstik . Det vigtigste stikket er kendetegnet som et gitter af kvadrater med forskellige mønstre indeni dem , så du ikke lade dig tilslutte kablerne forkert .
4 .
Tilslut enhver anden 4- pin elkabler at bundkortet kan have behov hvor som helst du ser sådan stik .
5 .
Slut resten af den 4- pin kabler på din flytbare medier drev og harddiske .

gode råd og advarsler


 • Rør ikke den indvendige side af computeren , indtil du har rørt noget metal og jordforbundet . Dette vil sikre, at du ikke ved et uheld frigive elektrostatisk afladning på din computers interiør , som kan være fatal for det .
 • aldrig arbejde på din computer med dens strømkabel tilsluttet til det. Du risikerer at elektrisk selvom computeren og strømforsyningen er begge slukket.


 • Previous:hvordan man kan justere skærmens størrelse med en dell laptop inspiron 1100 Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change