oplysninger om CompactFlash hukommelseskort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-06

CompactFlash ( CF ) er en type digital lagringsenhed , først introduceret af SanDisk i 1994 . CompactFlash -kort blev hurtigt vedtaget som en standard for bærbare enheder , og deres anvendelse er stadig ses i dag

Du skal bruge: .
seneste BIOS fil
. AWDFLASH fil .
Diskette .
Computer med 3 .
5 " diskettedrev .

Form Factor

CompactFlash -kort , 43 af 36 mm og 3,3 mm tyk , typisk bruge NAND-baserede , solid state memory . CompactFlash forbindelse til en vært enhed via en 50- pin delmængde af PC Card ( PCMCIA )-stik , som løber langs af kortet .

Hastighed

CompactFlash kort er vurderet til hastigheder i multipla af 150 kbytes per sekund , og er teoretisk i stand til at overførsler på op til 133 Mbyte /s. Fælles ratings er for 100x og 266x , der giver mulighed for overførsel af op til 15 MB /s og 40 MB /s , respektfuldt .

Kapacitet

CompactFlash -kort oprindelig udbudt så lidt som 32 Mbyte lager , men har siden vokset til gennemsnit mellem 4 og 32 gigabyte . CF specifikation har en øvre grænse på 128 gigabyte , og gemmer data i en FAT32 filsystem .

Revisioner og varianter

Da den oprindelige specifikation datoer til 1994 , har CompactFlash kræves forstærkning til at holde op med større kapacitet . Standarden er fortsat at blive opdateret med nye funktioner og ydeevne .

Type II CompactFlash -enheder --- Microdrives --- blev indført i 1999 , som indeholder mekaniske harddiske i stedet for solid state- flash . Brugen af en harddisk øget kortets tykkelse til 5 mm . Indtil 2006 var Microdrives stillede til applikationer, hvor flash -hukommelse i store kapacitet ville have været cost- uoverkommelige .

Sammenligning med andre oplagring

CompactFlash -kort , tykkere og større end SD /MMC -kort , er typisk betragtes som mere holdbare . På grund af denne større form faktor , kan CompactFlash ikke være praktisk muligt for ultrabærbare enheder og miniature elektronik . CompactFlash typisk udskiftet adskillige gange lagerkapacitet på deres kolleger , men manglen på en skrive beskyttelse switch er en fælles kritik .


Previous:hvordan man kan klare skrivehovedet på en Epson c42ux Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change