DIY tilføje en fan til en computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-21

Hold din computer cool er afgørende for dets sundhed . Hvis den overophedes , risikerer det at stegning sine kredsløb , og når det er sket , er du nødt til at købe dyre nye komponenter til at ordne det . Der er mange måder at holde din computer cool , og den enkleste af disse er at installere fans . En udstødning fan er af afgørende betydning , da dets tilstedeværelse kan falde computer temperaturer på 10 grader Celsius . Hvis dette ikke er nok til at holde din computer køligt, kan et indtag fan reducerer temperaturen endnu mere

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
4 skruer , størrelse 8-32 .


1 .
Sluk computeren og træk stikket ud . Det er afgørende , at pc'en har ingen magt flow , som den mindste stød kan beskadige komponenter og forårsage skade .
2 .
Åbn computerens kabinet . Hver sag er forskellig . Nogle vil kræve, at du skrue sidespor , mens andre vil have et snuptag mekanisme .
3 .
Skru røgsuger på den bageste ventilator monteres på indersiden af din computer sag . Hver sag er forskellig , men det mount kan generelt fundet i nærheden af dit input /output hub , hvor du tilslutter din mus og tastatur . Før skrue blæseren på plads , så sørg for at udstødningen går i den rigtige retning . Mange modeller vil have pile til direkte dig . Du vil luftstrømmen forlader computeren sagen .
4 .
Sæt blæseren til en strømkilde . Nogle modeller kan tilsluttes direkte til computeren levere enhed, som er boksen øverst på din computer med 6- pin ledninger hængende ud af det . Vedhæfte en af disse ledninger til din fan . Det kan også sluttes direkte til dit bundkort . Hvis det er tilfældet , se efter et 3- bens stik på dit bundkort . Der bør være en i nærheden af blæseren monteres .
5 .
Skru indsugningsventilator i indtag mount , hvis du installerer en . Indtaget mount er normalt placeret på en af din sag 's sidepaneler , formentlig den du fjernet for at få adgang til din computers indre funktioner . Som med udstødningen fan , være sikker på at få det blæser i den rigtige retning . Når det er monteret , slutte den til computeren forkoblingsenheden .
6 .
Luk din computer sag , skal du sætte computeren tilbage i og tænde den. Læg din hånd ved siden af fans og tjek igen , at de er blæser i den rigtige retning . Hvis ikke , skal du slukke for computeren , genoptage sagen , og justere dem efter behov .


Previous:hvordan man ledig plads på en c disk Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change