Hvordan kan jeg overføre oplysninger til en computer fra blot en harddisk ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-01

Når du erstatter en gammel computer , er der en god chance for , at du vil have data gemt på den gamle maskine , som du gerne vil kopiere til din nye pc . Det er nemt , når den gamle computer fungerer ordentligt , men hvis den gamle pc er brudt , kan du stå tilbage med en intern IDE -eller SATA -harddisk om rundt med data, som du ikke kan få adgang . Hvis du har en intern harddisk , som du har brug for at få adgang til uden fysisk at installere enheden inde i computeren , kan du bruge en speciel USB- adapter

Du skal bruge:
IDE /SATA strøm adapter.
IDE /SATA til USB- adapter .
Adapter manual .


1 .
Placer din gamle interne harddisk ved siden af din nye computer .
2 .
Brug el kabler , der fulgte med strømforsyningen til at forbinde harddisken til en stikkontakt . Hvis du har en IDE -harddisk , skal du tilslutte en fire-bens strømforsyningen til drevet . Hvis du har en SATA harddisk , skal du bruge en SATA strømstik . De rigtige kabler skal komme med din adapter , indbringe adapteren manualen for præcise opsætning instruktioner . Harddisken skal begynde at rotere , når strømmen er tilsluttet korrekt .
3 .
Slut IDE /SATA til USB- adapter til bagsiden af harddisken . For IDE-drev , skal du sætte IDE adapteren stikket i IDE-port . For SATA -drev , skal du sætte SATA kabel ind i bagsiden af drevet . Der henvises til adapterens vejledning for nøjagtige instruktioner til din adapter .
4 .
Sæt USB-enden af adapteren kablet i en USB- port på pc'en .
5 .
Klik på " Start ", " My Computer "og derefter åbne den tilsluttede harddisk ( sandsynligvis den sidste drev i dit drev listen) at få adgang til filer, den indeholder . Når drevet er tændt og tilsluttet , vises det som en ekstern lagerenhed som om det var en normal ekstern harddisk eller USB flash- drev. Du skal blot trække filer fra mappen til den gamle harddisk på skrivebordet for at kopiere dem til din nye computer .

gode råd og advarsler


 • Hvis harddisken ikke spin op , når du tilslutter strømkablet , sørge for, at alle netledninger er tilsluttet korrekt . Hvis det stadig ikke spin , kan drevet blive brudt
 • Du kan bruge IDE /SATA til USB- adapter til at sikkerhedskopiere data til din gamle interne harddisk . med adapteren kan du bruge det som en ekstern harddisk .


 • Previous:Sådan deaktiverer lyset på en Logitech QuickCam Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change