Sådan finder du dit grafikkort type

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-02

Et grafikkort , også kendt som et skærmkort , er et stykke af edb- hardware, der genererer og viser billeder på computerens skærm . Der er mange forskellige typer af grafikkort , hver med deres egne særlige kendetegn . Hvis du er i markedet for et nyt videokort , skal du sørge for, at kortet er i stand til at vise den bedst mulige opløsning til din skærm . On- board hukommelse er en anden vigtig funktion til at kigge efter . Hvis du ønsker at opgradere dit grafikkort , er det vigtigt at tjekke , hvilken type kort du har i øjeblikket til at sikre, at du får bedre resultater .
1
Klik på " Start " knappen , i nederste venstre hjørne af skærmen .
2 .
Vælg " Control Panel " fra pop-up " Start " -menuen .
3 .
Dobbeltklik på " Skærm " hvis du har Windows XP , eller på " Udseende og personlige indstillinger ", hvis du har Vista eller Windows 7 .
4 .
Vælg " Indstillinger " fanen, og klik derefter på " Avanceret . "
5 .
Klik på fanen , der er mærket " Adapter . " Det er her, du vil se alle oplysninger om dit grafikkort , herunder adapter type , chip type , DAC type , hukommelse størrelse , adapter snor og BIOS information . Hvis du klikker på " Egenskaber " vil give dig endnu mere information , og giver også muligheder for at opdatere din driver .


Previous:hvordan ændrer man en blækpatron hp 940c printer ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change