hvordan du installerer en dell 1000 trådløs adapter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-06

Når du vælger indstillingerne til din Dell Inspiron 1000 bærbar computer behøver du ikke have en adapter installeret på fabrikken for tilslutning til et trådløst netværk . Hvis du senere beslutter at oprette et netværk, så du kan surfe på internettet fra alle rum i dit hus , skal du manuelt installere en trådløs adapter . Du kan nemt vedhæfte adapteren til mini PCI port på undersiden af Dell Inspiron 1000 's tilfælde

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Wireless Mini PCI -adapter .


1 .
Power ned Inspiron 1000 og tag alle de tilsluttede kabler og udstyr. Luk skærmen låget og vend bærbar Dell-computer over .
2 .
Find den sorte skyderen i øverste højre hjørne af Inspiron 1000 's tilfælde . Skub i baren og skubbe den til højre for at låse batteriet . Træk batteriet ud.
3 .
Find de to skruer på den nederste kant af sagen , der holder mini PCI låget til den bærbare sagen . Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne begge skruer .
4 .
Brug dine negle til at løfte dækslet på batterirummet . Sæt dækslet til side for at afsløre mini PCI port. Tjek om din Inspiron 1000 allerede har et kort i havnen .
5 .
Tag de to antennekabler , der er fastgjort til kanten af den nuværende mini-PCI -kort . Skubber metal låsen holder kortet på plads . Træk kortet ud og sæt den til side .
6 .
Sæt den nye trådløse adapter på mini PCI port. Flyt metal låsen på plads igen , og derefter vedhæfte den antennekabler på ny adapter .
7 .
Sæt dæksel , skruer , og batteri . Tænd for Inspiron 1000 laptop .

gode råd og advarsler


 • Trådløse adaptere størrelse til dit Dell Inspiron 1000 's mini PCI -port kan købes via online computer dele forhandlere .
 • Rør ikke den trådløse adapter uden jordforbindelse dig selv først ved at snuppe noget lavet af metal, der er forankret direkte på jorden .


 • Previous:32 bit vs 64 bit CPU Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change