Sådan nulstiller en blæk chip

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-04

Blækpatroner til printere kan koste dig en masse penge , især når du er nødt til at erstatte dem med jævne mellemrum . At skære ned på omkostningerne, kan du fylde den gamle patron og genbruge det . De fleste af de printere, der anvendes i hjemmet er programmeret til at anerkende, at en ny patron er blevet indsat i printeren . Men nogle gange har du at tvinge printeren til at anerkende , at patronen er blevet fyldt og klar til brug ved nulstilling af blækket chip

Du skal bruge: .
Ink chip resetter


1 .
Køb blæk chip resetter , som er en lille plastik værktøj bestående af flere stifter . Den resetter sender signaler til patronen . Mens køb af dette produkt , skal du sørge for , at det er kompatibelt med din printer patron model .
2 .
Refill patronen ved hjælp af en refill kit . Vejledningen på genpåfyldning kommer sammen med sættet .
3 .
Hold patronen i en upside -down position . Sørg for, at frigivelsen hullerne på patronen peger opad . Nu tager den chip resetter i den anden hånd på en måde , at LED-lys peger opad . Indsætte alle benene på resetter ind i hullerne på patronen chip .
4 .
Hold benene på resetter indsat i cylinderampul chip i tre til fem sekunder , eller indtil du finder på baggrund dreje til fast grønt . Patronen er nulstilles efter lyser grønt .
5 .
Sæt patronen tilbage i printeren og køre et par billeder at se om det er normal udskrivning . Hvis det ikke udskrives normalt , kan du prøve at hele proceduren en anden gang .

gode råd og advarsler


  • Efter et par genfyldning , vil udskriftskvaliteten begynde at falde . På dette punkt er det ikke anbefales at genopfylde og nulstille patronen , som du ikke vil være i stand til at få udskrifter i høj kvalitet . I disse tilfælde , købe en ny patron .


  • Previous:dye - sublimination vs inkjet Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change