brødre printere problemer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-13

Bror har et ry for at gøre en lang række af billige printere . Printerne er generelt meget hurtigt , og de er bredt tilgængelige . Desværre , som med printere bygget af andre fabrikanter , er der en række problemer , som gentagne gange dukker op blandt brugerne . Vær opmærksom på , at mange af disse problemer ikke er unikke for Brother-printere , og mange brugere får god service fra dem . Disse problemer er rapporteret oftest med lasere

Papirstop

De fleste printere erfaring papirstop fra tid til anden , men bror ejere har tendens til at rapportere dette problem ganske ofte . Papiret bliver fanget halvvejs på sin rute gennem printeren , og få det ud , er vanskeligt på grund af den stramme kvartaler inde i printeren . Brugere ofte rapporterer, at de brød fuseren i processen . Fuserenheden er varmelegemet der opvarmer papiret og toner under udskrivningen. Dette er ofte forårsaget af dårlig papirfremføring fra bakkerne . Hertil kommer , krøllet det resulterer ofte i udskrifter , der ikke stak godt i produktionen bakker .

printerdrivere

Kom den rigtige driver der passer til din printer og din computers operativsystem kan være en vanskelig opgave , uanset hvilken form for printer du ejer . Brugere af Windows XP ( 32-og 64- bit versioner ) har oplevet forskellige driver og software problemer med Brother -printere , og Broder opretholder en særlig side på sin hjemmeside afsat specifikt at rette op på disse problemer . Selve webstedet bemærker , at forkerte drivere kan forårsage alvorlige problemer og fryse.

Støjende Operation

Støj synes at være et særlig udbredt problem med Brother printere . Printerne er støjende i alle faser af de trykte kredsløb , men især under opvarmning og når du forlader hvile -tilstand til at udskrive en ny fil . Nogle brugere finder støjen særligt forkastelige . Men det er vigtigt at huske , at nogle ofre skal gøres for at opbygge billig lasere . Mens støj kan være en irritation , vil det ikke automatisk påvirke kvaliteten af udskriften .

dårlig billedkvalitet

De fleste billige Brother printere skal du ikke bruge PostScript-drivere , så mulighed for at udskrive alle typer af tegning efter sort-og-hvid streggrafik automatisk suspekt. Postscript er et sidebeskrivelsessprog , som fortæller en printer , hvordan grafik skal se ud og hjælper med at sikre , at filerne kommer til at se stort set det samme , selv om de er trykt på forskellige printere . Fordi de fleste billig Brother -printere ikke medtager Postscript , er de bedst bruges til udskrivning tekstdokumenter .

Dårlig Byggeri

Af alle de fremsatte klager mod Brothers billig printere , dårlig konstruktion er sandsynligvis den mest berettiget. Mens de til tider spinkle konstruktion ofte kan være bearbejdet omkring ( omend forsigtigt ) , det gør begrænser printerens evner . Det forhindrer dem i at håndtere papir meget tungere end standard 20-til 24- lb kopipapir . I betragtning af at mange mennesker kan lide at udskrive lys visitkort bestand eller konvolutter , dette udgør et alvorligt problem for et hjemmekontor .


Previous:Sådan nulstiller Kodak 5300 blækniveauer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change