hvad en super computer kan gøre ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-05

En supercomputer er en computer , der kan udføre masse computing på ultra-høje hastigheder . Dette computing er gjort under atombomben konstruktion , jordskælv forudsigelse og videnskab , der kræver flere beregninger , der skal foretages på samme tid . De kan også bruges til at overvåge e-mails , radiobølger og telefonsamtaler

Real Time Computing

En supercomputer kan udføre beregninger på et par minutter , der ville tage en enkelt pc et par dage at fuldføre , som f. eks de beregninger, der sikrer præcis vejr forudsigelser .

Kvantefysik

Supercomputere anvendes til at beregne bevægelser og energier af enkelte atomer og partikler , der udgør alle former for stof . Beregningen af diskrete værdier af subatomare partikler ville være umuligt uden supercomputere .

Space Exploration

Supercomputere er nødvendige for at formulere det galaktiske og intergalaktiske billedsprog indsamlet af rumteleskoper .

Gene Technology

Uden supercomputere , beregninger, som kræves for at låse den genetiske kode ville være umuligt .

Simuleringer

supercomputere er nødvendige for at beregne simulerede scenarier for flyvemaskine funktion , kemiske stoffer og biluheld . Uden en supercomputer , ville nogle af disse beregninger være umuligt , og andre ville være ekstremt farligt.


Previous:dell arbejdsgruppe laser vs personlig printer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change