hvordan man kan overføre oplysninger til en ny computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-01

Kom godt i en ny computer kan i høj grad øge computing effektivitet , men ofte vil der være data på din gamle computer 's harddisk , som du ønsker at få adgang til på din nye pc . Der findes flere måder at kopiere data fra én computer til en anden , men de fleste kræve gamle computer til at være funktionel . Hvis din gamle PC ikke tænde længere , men harddisken er stadig god , er det muligt at overføre filer til din nye pc ved hjælp af en særlig adapter

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
USB -flashdrev .
Skruetrækkere .
USB IDE /SATA -adapter og elkabler .

Overførsel fra et operationelt Computer


1 .
Overfør filer ved hjælp af en ekstern harddisk . Eksterne harddiske kan rumme store mængder af information, som vil give dig mulighed for at overføre så mange data som du har brug for . Du skal blot tilslutte den eksterne harddisk til den gamle computer ved hjælp af drevets USB- kabel , træk og slip de filer, du vil kopiere over til vinduet for den eksterne harddisk , skal du slutte disken til den nye computer og derefter trække og slippe filer på skrivebordet på den nye pc .
2 .
Overfør filer ved hjælp af et USB- flashdrev . Et USB- flashdrev er hovedsageligt en mindre , mere bærbare eksterne harddisk , der bruger flash -hukommelse . Følg samme proces til at overføre filer som i trin 1 . Sæt flashdrevet i den gamle pc , skal du trække og slippe filer ind i flash -drev vindue , skal du sætte flash- drevet i den nye PC og slippe filer på skrivebordet .
3 .
Transfer mindre filer via e-mail . Fra din gamle computer , e-mail vigtige filer såsom dokumenter og billeder til dig selv som vedhæftede filer, og derefter åbne de vedhæftede filer og hente dem , mens du bruger den nye computer .

overføre data fra en nonfunctional Computer


1 .
Brug en skruetrækker til at åbne det drejer sig om den gamle pc , og fjern harddisken . De fleste tilfælde har sidepaneler , der kan fjernes ved at tage et par skruer langs siderne af sagen , set fra bagsiden . Tag begge sidepaneler , finde harddisken og skru alle monteringsskruer holde den på plads . Tag alle kabler og skub harddisken ud af computeren .
2 .
Indstil harddisken ved siden af din nye pc og tilslutte harddisken til en stikkontakt , ved hjælp af elkabler der fulgte med din IDE /SATA til USB adapter . Harddisken vil spinde op , medmindre det er gået i stykker .
3 .
Slut den ene ende af adapteren til bagsiden af harddisken og tilslut USB-enden på en USB- port på din nye computeren. Harddisken vil blive anerkendt som en ekstern lagerenhed , som om det var en normal ekstern harddisk .
4 .
Træk og slip alle data fra den gamle harddisk på skrivebordet din nye computer .

gode råd og advarsler


 • at kopiere programmer til en ny computer , skal du installere dem med de originale cd'er , du brugte til at sætte dem på din gamle computer .
 • Det er muligt at bruge cd'er eller dvd'er til at overføre data , men ved hjælp af USB-baserede lagerenheder vil være mere effektivt , især hvis du har en stor mængde data at overføre .


 • Previous:hvordan man kan forbedre kvaliteten af et grafikkort Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change