hvordan man bruger kompatible patroner

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-03-25

Computer printere ikke har en uendelig mængde blæk i dem . Blækket er gemt i bittesmå beholdere kaldet patroner . Der er ingen universelt formet patron , som virker på alle printere . Når du er ude at handle for blækpatroner , skal du sørge for at du køber en, der er kompatibelt med din enhed, af printer . På listen over kompatible printer modeller vil blive vist tydeligt på kassen patronen kommer i. Når du er sikker på patronen er kompatibelt, faktisk bytte det ud med dine gamle , tomme patron er ikke så svært.

Du skal bruge:
Apple IPAD


1
Kontroller, at computeren printeren er tændt
2
. .
Åbn låget på din computer printer . Dette vil afsløre den bakke, der huser enhedens blækpatroner . Du bør se mindst én ( men op til tre , afhængigt af enhed printer du ejer ) patroner i magasinet , der ser ud nøjagtig som den nye du lige har købt .
3 .
Løft den lille metal håndtag , der beskytter patroner mens der i printerpatron bakken . Dette vil give dig mulighed for at fjerne det gamle , tomme patron fra sin stilling . Gør det på dette tidspunkt .
4 .
Fjern den klare plastik , der beskytter din nye , kompatible blækpatron .
5 .
Skub den nye , kompatibel blækpatron ned i slot, der tidligere var besat af den gamle , tomme patron . Det vil klikke på plads . Skub den lille metalstangen tilbage ned i den plads, det tidligere var i. Det skal nu være at beskytte den nye kompatible blækpatron, du netop har indsat i printeren . Læg låget på din printer igen ned i sin korrekte position .


Previous:hvordan du udskifter batteriet på en IPAD Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change